Тернополянам знову привезуть українську історичну драму "Жива"

Тернополянам знову привезуть українську історичну драму "Жива"

Благодійний показ фільму "Жива" відбудеться у "Палаці Кіно" 25 січня о 19.00. В цей день тернополяни зможуть безкоштовно переглянути стрічку кінорежисера Тараса Химича. Прокат фільму триватиме з 26 січня до 9 лютого. 

 

Ця стрічка у всеукраїнський прокат вийшла ще 24 листопада зі слоганом "Одного разу один зрадить тебе, а ворог, у вирішальний момент, врятує життя!". А 25 січня, на прохання тернополян, відбудеться благодійний показ в рамках акції "КіноСереда" проекту "КіноUP".

У Тернополі фільм представить кінорежисер Тарас ХмичТакож виконавчий продюсер фільму Олеся Галканова, актори та члени знімальної групи.

 - Стрічка, заснована на реальних подіях, розкриває невідомі сторінки з життя української зв`язкової УПА Анни Попович, - говорить режисер фільму Тарас Химич. - Жодної політики та пропаганди, лише долі людей в обставинах та подіях, які нам відомі.

Відео дня

Фільм "Жива" - це історія без пафосу, але про важливі для кожного речі. Акценти - на людині та її виборі, вчинках, почуттях та емоціях", зазначає режисер. 

- Вперше, коли була премʼєра у "Сінема Сіті" я не пішла, хоча дуже хотіла, - говорить тернополянка Євгенія. - Цього разу піду, але потрібно спочатку емоційно налаштуватись.

Подивитись "Живу" тернополяни зможуть не лише 25 січня. У прокаті фільм буде з 26 січня по 9 лютого у "Палаці Кіно". Вартість квитка - 40 грн, для учнів - 25 грн.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Piter Savka

    А де фільми типу "Командос" - де накачаний українець профессіонал буде мочити тупих рассейських содлад ??? Те фільми такого типу ?? Як ви хочете тими драмами підняти український дух ?? І берете показуєте то гавно по телеку.Купіть ВінДізеля або Стетхема, дайте бабки Спілбергу і зробіть нормальний бойовик !!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up