У Тернополі відбулась прем'єра еротичної мелодрами "50 відтінків темряви"

У Тернополі відбулась прем'єра еротичної мелодрами "50 відтінків темряви"

Одним сподобався, іншим ні, а дехто взагалі хотів вийти з кінозалу - у тернопільському "Сінема Сіті" 9 лютого відбулась прем'єра фільму "50 відтінків темряви".

- Станом на 18.00  на фільм " 50 відтінків темряви" ми продали близько 500 білетів. Це сеанси від 12.20 до 23.50,  - повідомив адміністратор "Сінема Сіті" Юрій Хабурський. - Серед інших 12-ти фільмів, які зараз у прокаті, на цей найбільше продано. 

Найбільше глядачів на прем'єру другої частини еротичної мелодрами в тернопільський "Сінема Сіті" йшли після 18.00. Сказати, що у холі кінозалу не було де пройти, не можна. Зал був наполовину повний. Серед глядачів, як і очікувалось, більше було дівчат. Проте на мелодраму прийшло і кілька чоловіків. Їх на перегляд цього фільму вмовили їхні половинки. 

Previous Next

Відео дня

Друга частина фільму розчарувала чоловіків, але сподобалась жінкам. Майже всім.

- Я давно не була в кіно, це приємний момент, що нареші пішла, - ділиться враженнями Юлія Микитюк. - А щодо самого фільму, то мене на нього "затащила" подруга. Я чекала гіршого, мені не вистачало екшину, а кінець занадто "ванільний".

А от подругам Тетяні, Ірині та Аліні фільм припав до душі. Як кажуть дівчата, це гідне продовження першої частини і тепер вони чекають на третю.

- Не розумію людей, яким не подобається цей фільм, - каже Ірина. - Так, він відрізняється від інших. Там більш еротичніші сцени, але це ж кіно про любов. 

Серед глядачів був і співак, композитор та музикант Андрій Підлужний. На "50 відтінків темряви" він потрапив випадково. І другу частину еротичної мелодрами чоловік назвав дуже поганою версією "Санта Барбари". 

- Найбільше моє враження - я вперше в житті думав про те, коли цей фільм нарешті закінчиться, - розповідає чоловік. - Я ще ніколи не хотів вийти з фільму настільки швидко як цього разу. І тепер я нарешті зрозумів різницю між фільмами, які ти дивишся вдома і ті, які у кінотеатрі. Вдома, якщо фільм не подобається, то його можна вимкнути чи вийти з кімнати, а тут не дуже зручно вийти. 

Не зважаючи на те, що прем'єра фільму в Тернополі відбулась саме 9 лютого найбільше відвідувачів чекають у вихідні та на День святого Валентина.

Головні ролі у фільмі, як і раніше, виконали Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан.
Сценаристом фільму, на відміну від першої частини, став Найл Леонард, чоловік Е. Л. Джеймс, в арсеналі якого робота над популярним серіалом "Чисто англійське вбивство". 

До слова, перша частина фільму "50 відтінків сірого" отримала 5 нагород "Золота малина" та була визнана найгіршою кінострічкою 2015 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лідія Орестівна

    Нам з коліжанками вже трошки за 30, ми пішли на той фільм. Посміялись від душі. Одна з нас психотерапевт, то весь фільм пояснювала чому той Грей став таким.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні відбуватиметься мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up