Найцікавіша музична подія осені

Найцікавіша музична подія осені

Вже цієї п’ятниці, 24 листопада відбудеться суперфінал конкурсу „Караоке без кордонів live”. Рекомендуємо  відкласти зайві справи, налаштуватись на музичну хвилю, бо шоу обіцяє бути грандіозним.

Караоке без кордонів – що це?
Ідея караоке-поєдинків з’явилася у розважальному комплексі "МAXIM", серед охочих поспівати у мікрофон виявилось чимало обдарованих виконавців. Спочатку співали тернополяни, а згодом приєдналась талановита молодь з інших міст. Так конкурс вийшов за межі нашого міста і завоював прихильність глядачів. У музичних боях брали участь вокалісти з Івано-Франківська, Львова, Луцька, Києва, Рівного, Вінниці, Хмельницького та Одеси. Як переконують організатори : "У нас співають усі - незалежно від професії, віку та міста проживання." Впродовж 2017 року в півфінальних етапах конкурсу "Караоке без кордонів live" взяли  участь більше 200 виконавців з різних міст України. Щомісяця зацікавленість до проекту зростала, що підштовхнуло організаторів створити більш масштабне шоу, запросити професійне журі.

У суперфіналі оцінюватимуть конкурсантів зіркові судді: співак Іван Navi, рок-музикант Валерій Харчишин, музичний продюсер Руслан Квінта, співачка Антоніна Матвієнко, співак та композитор Андрій Підлужний, продюсер музичного каналу М2 Роман Муха. Зірки не тільки судитимуть, але й заспівають на сцені. Ми  зможемо бути свідками неймовірного дійства. На сцені у фіналі - 30 конкурсантів (дорослі та діти), кожен з яких – талановитий виконавець. Учасники виборюватимуть головний приз – запис пісні у професійній студії звукозапису та зйомки відеокліпу. Та не тільки від журі залежить доля майбутніх переможців, глядачі зможуть проголосувати і обрати володаря глядацьких симпатій.

Чому варто прийти на фінал "Караоке без кордонів live"?
"Караоке без кордонів live" може скласти конкуренцію столичним талант-шоу. Масштабне дійство, обдаровані вокалісти, професійне журі, розіграш призів для найактивніших вболівальників від партнерів, якісний звук – усе це на сцені тернопільського академічного обласного українського драматичного театру  імені Т.Г. Шевченка 24 листопада.

Відео дня

Заінтригували! Де можна придбати квитки?
Квитки – у ЦУМі, касі Драмтеатру, РК "МAXIM" та на сайті kasa.in.ua

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up