Танька з Володькою з "V.I.P. Тернопіль" розсмішили глядачів у "Березолі" до сліз

Танька з Володькою з "V.I.P. Тернопіль" розсмішили глядачів у "Березолі" до сліз
Смішно аж до сліз і надзвичайно цікаво - так можна сказати про "Лігу Сміху Захід" - новий проект "Студії квартал-95" та команди "V.I.P." Тернопіль", другий етап якого відбувся у ПК "Березіль" 20 квітня.

Відкриття Ліги відбулося у Тернополі ще 17 березня. Тоді понад 20 найталановитіших та найсмішніших команд з більш ніж 10 міст України змагалися у Тернополі, щоб показати свою майстерність у гуморі та потрапити в команду одного з членів журі "Ліги Сміху Захід". А тепер щасливчики змагалися в 1/8 фіналу. 

Previous Next

У складі зіркового журі були Тарас Стадницький, він же Володька з "V.I.P. Тернопіль"  ("Перша сільська збірна", "Набла"), Тетяна Песик ("V.I.P. Тернопіль"), Віталій Гончаренко ("Заїнька" Запоріжжя),  Юрій Ткач (Збірна Дніпропетровська), Олександр Теренчук ("Вінницькаі перці") і відомий гуморист Гриць Драпак. Ведучим ліги був Віктор Гевко.
Фестиваль розпочався із запізненням. У залі "Березолю" ніде було яблуку впасти - майже до кожного ряду доставили додаткові стільці. 
Кожен член зіркового журі обрав собі по дві команди. На початку змагання тренери розповіли, чому погодились їх тренувати. Наприклад, Гриць Драпак сказав, що хлопці з команди "Загорецька" старалися його оберігати від ризикованих трюків, але гуморист хотів показати, що "я ще нормальний пацан і можу з ними потягатися". А Таня Песик сказала, що їй раніше не подобалася команда "Вікенд", але її учасники виявилися дуже приємними хлопцями, які старалися своїй тренерці "вгодити".
Потім кожна команда виступила разом зі своїм тренером. Тетяна Песик тренувала команди "Вікенд" (Тернопіль) і "Тобі Альдервейрель" (Прилуки), Тарас Стадницький -  "Стоп-кадр" (Берегомет) і "Шпана" (Дрогобич), Віталій Гончаренко - "Тільки так" (Львів) і Збірна Тернополя "Ляпас", Юрій Ткач - "Безумная молодежь" (Мукачеве) і "Умань Турмань" (Умань), Олександр Теренчук - "Наш формат" (Кам"янець-Подільський) і "Галя балувана" (Тернопіль), Гриць Драпак - "Загорецька" (Львів) і "Дикі гуцули" (Коломия). Голосували за учасників члени журі, встаючи зі своїх місць. У першій частині змагань доводили всоє право продовжувати виступи далі Тетяна Песик із "Вікендом" та Віталій Гончаренко із "Тільки так". Кожен зірковий тренер мав змогу пять разів "вистрелити" жартом. Таня була влучнішою, тож її команда пройшла далі. У другому турі в батлі брали участь Юрій Ткач та Олександр Теренчук. Його команда "Галя балувана" з Тернополя не змогла вийти в 1/8 фіналу.

Previous Next

Впродовж усієї гри глядачі дуже жваво реагували на виступи улюблених команд - у відповідь на найвлучніші жарти зал просто вибухав сміхом. Публіка підтримувала улюбленців гучними оплесками і вигуками "браво". Особливо сильний сміх у залі викликав напівголий Гриць Драпак. Спершу він вийшов на сцену із львівянами у коротких шортах, а під час виступу з "Дикими гуцулами" вискочив на "коні" у гуцульському вбранні, але з голим торсом. Та ще й виробляв усілякі трюки. 
Жартували учасники Ліги переважно про життя і побут звичайних українців. Політичних жартів не було. Загальна атмосфера в залі була дуже теплою і радісною. Глядачі виходили із залу задоволеними. 

Відео дня

Previous Next

До слова, того вечора польотом на літаку над Тернополем нагородили гумориста з народу, який у фойє "Березолю" на камеру розповів найкумедніший анекдот. А всі глядачі отримали шанс "на шару" отримати два квитки на наступну гру Ліги - люди писали на своїх квитках ім’я і номер телефону та вкидали у скриньку. Невдовзі організатори Ліги оберуть переможця розіграшу.    
     

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діонісій

    в Березілі не був, але вони виступають в Лізі Сміху файно !
  • David Starr

    Тупий сільський гумор.

    Анонім reply David Starr

    квн тобі в помОСЧ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up