Топ-5 культурних подій лютого у Тернополі

Топ-5 культурних подій лютого у Тернополі

Найлютіший місяць зими готує чимало цікавого, особливо приємним він буде для закоханих.

Відкриває місяць розваг ліричний танець від Раду Поклітару. Хореограф та його підопічні Kyiv Modern Ballet покажуть одразу дві химерні вистави «Довгий різдвяний обід» за п’єсою Т. Уайлдера на музику А. Вівальді та «Жінки у ре-мінорі» на музику Й. С. Баха. Хореографія без обмежень занурить у глибини людських переживань у чуттєвому танці. Концерт буде у ПК «Березіль» 1 лютого.

Далі тернополян накриє драйвом – гурт «ТІК» привезе запальну програму «Euroдвіжн». Веселуни з Вінниці влаштують мегашоу з улюбленими піснями. Творці «Оленів» вирушають у всеукраїнський тур, щоб показати, що Україна давно заслужила чільне місце в омріяний Європі. «ТІК» запалюватиме у ПК «Березіль» 13 лютого.

Відео дня

У день усіх закоханих за увагу глядачів змагатимуться одразу два великі концерти. Найромантичніший виступ готує співачка Гайтана, яка завітає до Тернополя вперше. Володарка оксамитового вокалу у супроводі струнних представить програму «Дивне кохання». Концерт буде у ПК «Березіль» 14 лютого.

Ще один варіант для закоханих – вечірка з «Вар’ятами», Brunnets Shoot Blondes та Stage Rockers. Буде багато жартів від короля монологів Владзя, цікавого музичного звучання від учасників відбору на «Євробачення» та романтичних танців від відомих діджеїв, які підкорили своїми треками європейські радіостанції. Приймає концерт-хол «Подоляни» 14 лютого. 

Зігріє у холодну зиму прем’єра від гурту «Антитіла» - альбом «Сонце». Концерт на підтримку нової платівки буде у ПК «Березіль» 15 лютого. Звучатимуть старі та нові хіти, а ще музиканти охоче поспілкуються з шанувальниками та огорнуть їх теплом.

Знайшли щось для себе? Досі шукаєте? Зазирніть на сайт MoeMisto, адже вмістити всі цікавинки у ТОП-5 неможливо. Там ви знайдете ще більше розваг, серед яких концерт унікальної хорової капели «Орея», сольник лідера «АННА» та виступ столичного фолк-метал гурту «Веремій». Не пропустіть жодної кінопрем’єри разом з MoeMisto, у лютому на екрани виходить скандальне продовження «50 відтінків сірого», а також довгоочікуваний канадський фільм «Гіркий врожай» про Голодомор в Україні.

Хочете дізнатись більше про ці та інші події – moemisto.ua допоможе вам у цьому. Підпишіться на щотижневу розсилку новин, щоб не пропустити вартого уваги. Знаєте про цікаву подію – поділіться нею з нами через зручне інтуїтивне меню "Додати свою подію" на сайті MoeMisto.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up