18-річного стрільця по авто перевірять на адекватність


18-річного стрільця по авто перевірять на адекватність
  • Хлопцю вже оголосили підозру у вчиненні понад дванадцяти фактів хуліганства.
  • Наразі сума збитків, завданих потерпілим, перевалила за 30 тисяч гривень.
  • І заяви від потерпілих тернополян й далі надходять.

Чіткої відповіді, чому гатив по машинам, юнак і сьогодні слідчим дати не може.

Після оголошеної підозри щодо стрілянини по авто, 18-річний юнак примудрився ще в одній розбити скло битою і вчинити скандал. Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, оперативники Тернопільського відділу поліції затримали 18-річного тернополянина за підозрою у вчиненні хуліганських дій. 

Відео дня

Нечуваний злочин: 18-річний юнак пошкодив десятки автомобілів. Причому й причини як такої не було… А хтось перевірятиме, чи він бодай адекватний? І, можливо, вже пояснив мотив безрозбірливої стрілянини по чужим авто? З такими питаннями ми звернулись до Олександра Богомола.

  • Стрілець по автівках буквально через деякий час знову попадався, - повідомив очільник тернопільської поліції. - Побив якоюсь битою скло в авто, бо пістолет ми забрали. Невдовзі вчинив скандал: виламував двері до помешкання тернополян. Всі факти задокументовані.

Поки що юнак перебуває під домашнім арештом.

  • Поведінку юнака адекватною назвати важко, тому, думаю, в даному випадку буде обов’язково проведена психіатрична експертиза, - каже Олександр Богомол. -  Адже, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, людина просто йде вулицею, дістає пістолет і починає гатити по машинам… Чіткої відповіді, чому так робив – надати не може.

У поліції навіть перевіряли, можливо, юнак отримав замовлення від приватників, які скло міняють. Однак, ця версія не підтвердилась.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Герасимчук Ростислав

    З такого дібіла нічого путнього вже не виросте, перша ходка, друга, а потім і вб є когось.
  • Сергій

    Ви спочатку гроші з нього скачайте за знищене, майно,а то .як після експертизи визнають неосудним, то отримаєте дірку від бублика!  Щось в Україні останнім часом за правило стало, щоб уникнути відповідальності, то дурником прикинутись, то епілептиком чи  сердечником   у момент сскоєння правопорушення чи автоаварії...
  • Анонім

    Ще визнайте його неосудним і взагалы супер буде . Нафіга його випускали -  щоб він далі людям трощив майно чи як . Таким зразу виноситься вирок і в зону там йому розкажуть все по понятіях . Я не розумію ,що ще треба- зброю  у нього знайшли ,провину він визнав ,що ще треба. А в психушці його скільки будуть тримати - ну накачають його ліками ,а далі випустять і все . Тільки зона йому мозги прочистить  ,попрацює там на промці ,пошиє рукавиці  декілька сотень пар і зразу мозги стануть на місце .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up