20-річний хлопець, якого вдарили пістолетом біля клубу Allure, в дуже тяжкому стані

20-річний хлопець, якого вдарили пістолетом біля клубу Allure,  в дуже тяжкому стані
  • У бійці, яка була вночі 30 червня, нападники кілька разів вдарили в голову 20-річного хлопця і він впав.
  • Хлопець якраз святкував свій день народження. Його з діагнозом клінічна смерть забрали в лікарню.
  • Зараз за його життя борються медики. Нападників затримали. 

Зі слів очевидців, четверо хлопців надворі стояли з дівчатами. Підійшли ще двоє, які почали залицятися до дівчат. Почався конфлікт, який переріс в бійку. Один з тих, що підійшли, витягнув предмет, схожий на зброю, але пересмикнути затвор не вдалося, тому вдарив одного з них рукояткою в чоло, інший додав кулаком. Постраждалий, який 30 червня святкував 20-річчя, впав головою до грунту, у нього зразу ж відключилося дихання і серцебиття. Люди пробували надати допомогу, робили непрямий масаж серця, зламали ребра, які пробили легеню. Той, що бив втікав, але очевидці його догнали. Коли приїхала поліція, то під час затримання він ще відбивався. 

Директор Тернопільської комунальної міської лікарні №2, в яку забрали хлопця, Віктор Кміта 2 липня повідомив лише, що хлопець в дуже тяжкому стані.

- Більше нічого не можу сказати, в лікарні якраз є батьки і їм не до того, - каже Віктор Кміта. - Вони просили нічого не коментувати. Ми боремось за життя дитини. 

Відео дня

Знайшли за татуюванням

Виклик патрульні отримали о 3.35 в суботу 30 червня. Як розповів один з патрульних, які приїхали на місце бійки, коли вони з автомобіля - побачили натовп людей, а поруч "швидку". Медики якраз забирали 20-річного хлопця без свідомості. 

- Охоронець нічного клубу вказав інспектору на чоловіка, який, ймовірно, наніс тілесні ушкодження хлопцеві та сумку, яку він скинув при вході в приміщення, - кажуть в управлінні патрульної поліції Тернопільської області. - Патрульні вивели його на вулицю та одягли спецзасоби кайданки. В сумці інспектори виявили предмет, схожий на пістолет.

У той час до охоронців порядку підійшли друзі потерпілого і розповіли, що разом з ним був ще один хлопець, причетний до побиття. За їх словами, він мав татуювання на руці. Сем за татуюванням патрульні розшукали та затримали другого чоловіка.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Погрожували вбивством

Як повідомляють в ГУ Нацполіції в Тернопільській області, у Тернопільський відділ поліції про бійку повідомили близько 4.00.  Через кілька хвилин повідомлення надійшло і від медиків, які забрали 20-річного постраждалого в Тернопільську комунальну міську лікарню №2 із діагнозом: клінічна смерть.

На місці слідчо-оперативна група встановила, що потерпілого побило два чоловіки, обидва тернополяни 1993 та 1994 року народження.

- Між двома чоловіками, 20-річним хлопцем та ще чотирьма його друзями, які теж постраждали суперечка виникла через дівчину, - кажуть в поліції. - Нападники кілька разів вдарили в голову 20-річного хлопця і він впав. Далі взялися гамселити решту компанії, при тому, погрожували вбивством маючи предмет, схожий на пістолет.

В результаті, постраждало ще двоє хлопців. Решту заявили в поліцію про погрози вбивством. Зброю, якою нападники погрожували юнакам, поліцейські вилучили. За попередніми даними, це травматичний пістолет, проте детальне заключення дасть експертиза.

На даний час зловмисникам оголошено підозру одразу за трьома статтями Кримінального кодексу – частиною 1 ст.121- умисне тяжке тілесне ушкодження, частиною 2 ст.296 – хуліганство, вчинене групою осіб,  та ч1 ст.129 – погроза вбивством. Їх затримано в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • vasasa duty

    я вчився з тим пацаном в школі хораша людина, а цей біомусор який його побив жож надіюся їх на зоні опустя і вбють і порвуть сраку гандонам
  • Бульба

    На зону уродів, відразу зрозуміють для чого їм "попки".
  • 777

    Чому єбальники позамальовувані ? Чиї рагуляки ?
  • Валера Матів

    позбирались умніки!!! Краще б зайшли і анонімно по пару грн. в лікарню занесли...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up