З нічного клубу у Тернополі двох хлопців вивели в кайданках, одного в комі забрали у лікарню (оновлене)

З нічного клубу у Тернополі двох хлопців вивели в кайданках, одного в комі забрали у лікарню (оновлене)

Про бійку поблизу нічного клубу "Allure", що на Злуки, о 3 год. 35 хв. патрульним повідомив громадянин 1998 р.н.  

Як вдалося з'ясувати у Патрульній поліції, двоє невідомих осіб (1993 і 1994 р.н.) нанесли тілесні ушкодження 20-річному хлопцеві. Його забрали в ІІ міську лікарню з діагнозом "кома невідомої етіології". Поки причину коми з'ясовують лікарі, правоохоронці розбираються із двома учасниками бійки. Зі слів охорони, один із них в приміщенні нічного клубу викинув сумку, в якій був предмет, схожий на зброю.

За свідченнями очевидців, четверо хлопців надворі стояли з дівчатами. Підійшли ще двоє, які почали залицятися до дівчат. Це викликало обурення 4-х кавалерів і переросло в бійку. Один з тих, що підійшли, витягнув предмет, схожий на зброю, але пересмикнути затвор не вдалося, тому вдарив одного з них рукояткою в чоло, інший додав кулаком. Постраждалий, який того дня святкував 20-річчя, впав головою до грунту, у нього зразу ж відключилося дихання і серцебиття. 

Люди намагалися надати допомогу, робили непрямий масаж серця. Нападники намагалися втекти, їх затримала охорона закладу і передала в руки поліцейських.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Роман Добряк

    Той Хлопець з черепно мозговою несумісною З життям,такшо двох дибілів закриють надовго
  • sabit suleimanov

    1. Бійка була за межами територіі закладу

    2. Ті двоє не відвідувачі клубу. Їх не пустили.

    3. Нападників затримала охорона клубу, забрали сумку і тримали до приїзду поліціі.



    Перед тим як писати статтю, перевіряйте інформацію, яку подаєте людям.
  • Marcus Aurelius

    За умисну середню тяжкість - в'язниця, починаючи від 2 місяців і до 3 років.

    Vadim Yasinskiy reply Marcus Aurelius

    Кома це вже не середня важкість, там строки значно більші, напевне.

    Marcus Aurelius reply Vadim Yasinskiy

    Звичайно. Я додав до попереднього коментаря. Тут ми маємо статтю 121 ККУ ч.2. Умисне тяжке тілесне ушкодження ско єне групою осіб: ув'язнення від семи до десяти років. Але знову ж таки, хотілось би вірити що хтось буде в даному випадку сидіти...

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Також, (і дуже важливо), на посадці функція системи правосуддя не закінчується. Потрібно оголошувати через ЗМІ чітко "зробив те - сів настільки.". Щоб обламати сміливість іншим.
  • Marcus Aurelius

    Таке буде відбуватись доти, доки за нанесення ушкоджень навіть легкої тяжкості не почнуть реально судити на значні суми грошового відшкодування, щоб люди боялись пощочину дати комусь. Як у US, baby.

    Наталя Дзюбата reply Marcus Aurelius

    Ніяких дівчат там не було, хлопці чекали на таксі, коли підійшло два п'яних амбали і почали простягати руки. Пишіть правду.

    Андрей Даньчук reply Наталя Дзюбата

    Так а де достовірна інфа? Всюди пишеться одне і те ж
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up