56-річного жителя Бережан побили до смерті

56-річного жителя Бережан побили до смерті

Зловмисників, причетних до скоєння важкого злочину, встановили поліцейські.  

19 серпня близько опівночі до поліцейських Бережанського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків місцевої районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення доправлено 56-річного жителя райцентру з важкими тілесними ушкодженнями. Через декілька годин чоловік помер, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

- На місце події виїхала слідчо-оперативна група і з’ясувалося, що потерпілий напередодні розпивав алкогольні напої в компанії двох місцевих жителів. 25-річний бережанець та 46-річний житель села Павлів  виявилися причетними до скоєння важкого злочину, - розповів начальник поліції Бережанщини Сергій Горяний.

Чоловіка били в область грудної клітки і голову та залишили на місці злочину самого.

Відео дня

Молодшого з підозрюваних поліцейським вдалося розшукати майже одразу. Проте той хуліганив та чинив непокору, - як наслідок, на нього складено два адміністративні протоколи за статтями 173 та 185 КУпАП. До слова, зловмисник уже мав проблеми із законом – був судимий в одній з європейських країн за майнові злочини.

Наступного дня на одній з вулиць райцентру правоохоронці виявили другого з нападників – 46-річного жителя села Павлів.

На даний час зловмисникам оголошено підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Беззуб'як

    Суд лінча
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up