850 грн штрафу за те, що побив поліцейського у туалеті на вокзалі

850 грн штрафу за те, що побив поліцейського у туалеті на вокзалі
  • Поліцейський у формі підійшов до незнайомця і поцікавився, що сталось. Той розвернувся і вдарив своєю головою правоохоронця в обличчя.
  • 7 лютого 2020 року між потерпілим та обвинуваченим укладено угоду про примирення. Цією угодою визначено і покарання – штраф. В той час коли санкція статті передбачає кількарічне обмеження або позбавлення волі.
  • Потерпілий претензій не мав, матеріальна та моральна шкода йому відшкодовані повністю.

Учасника бойових дій визнали винуватим у побитті поліцейського. Чоловікові призначили покарання у виді штрафу у розмірі 850 грн. Сплачені за кошти підуть в дохід держави. Так вирішив Тернопільський міськрайсуд.

Нагадаємо, в ніч з 1 на 2 грудня учасник бойових дій вдарив в обличчя поліцейського. Все відбувалось у туалеті залізничного вокзалу у Тернополі.  

2 грудня 2019 року близько 01:20 год. на службовий телефон поліцейському подзвонила чергова по вокзалу. Жінка повідомила, що у туалеті на першому поверсі невідомий чоловік б`є працівницю туалету. Правоохоронець пішов подивитись, що сталось.

Відео дня

Рядовий поліції підійшов до незнайомця, який стояв до нього спиною, представився працівником поліції і, поклавши руку тому на плече, запитав в нього, що тут відбувалось. Чоловік обернувся і головою вдарив поліцейського в обличчя. В народі цей прийом називають «на Одесу».

  • Внаслідок чого спричинив тілесні ушкодження у вигляді крововиливу слизової оболонки верхньої губи справа із забиттям м`яких тканин, які за ступенем тяжкості належать легкого тілесного ушкодження, - йдеться в матеріалах справи.

7 лютого 2020 року між потерпілим та обвинуваченим укладено угоду про примирення, згідно з умовами якої вони дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій. Обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у зазначеному злочинному діянні, щиро розкаявся, йдеться у вироку.

Врахував суд також і позицію прокурора, яка не заперечувала проти затвердження угоди та заяву потерпілого, який повністю підтримує укладену угоду про примирення. Повідомив, що матеріальна та моральна шкода йому відшкодована повністю та претензій до обвинуваченого не має.  Врахували також, що обвинувачений є учасником бойових дій, брав безпосередню участь у антитерористичній операції та ООС.

Апеляційна скарга на вирок може бути подана до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України

Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу

2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • kartava28

    я просто сміюся з цих новин і як вони їй описують
  • Саша Свида

    Це більше кайфу ніж прсрати в кабаку чи ще десь,адреналін на халяву...
  • Ксенія Савчук

    100₴
  • Владимир Шилов

    Лучше бы хохол убил укра и сел пожизненно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up