Біля автовокзалу чоловіки побились через цигарку

Біля автовокзалу чоловіки побились через цигарку

Два кримінальних провадження за фактами нанесення умисних легких тілесних ушкоджень слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали за зустрічними заявами 30-річного жителя села Великі Бірки та 48-річного  тернополянина.

Конфлікт та бійку спровокувала кинута молодшим з опонентів недопалена цигарка.

Як встановили поліцейські, житель Великих Бірок сидів у припаркованій автівці поблизу автовокзалу. З салону - під ноги жінці, що стояла неподалік, полетів недопалок. Остання зробила зауваження чоловікові. З цього й почався конфлікт. На крики відреагував 48-річний тернополянин. Між чоловіками зав’язалася бійка.  Хто кого вдарив першим – слідство з’ясує, адже обидві сторони дають протилежні покази.

30-річний бірківчанин після випадку звернувся до травмпункту, де попередньо йому було діагностовано закриту черепно-мозкову травму , струс мозку та забої. Тернополянин за допомогою медиків не звертався. Обом видано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Відео дня

Триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за частиною першою статті 125 КК.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up