Біля Тернополя даішники "вполювали" п’яного прокурора (ОНОВЛЕНО)

Біля Тернополя даішники "вполювали" п’яного прокурора (ОНОВЛЕНО)
Водія білої Toyota, якого запідозрили у керуванні автомобілем в нетверезому стані, зупинили інспектори ДАІ у Березовиці 4 квітня близько 21.30. За словами даішників, чоловік виявився працівником прокуратури.

Про цей факт "20 хвилин" повідомив голова обласного "Дорожнього контролю" Віталій Крутиголова. 

Уже згодом, близько 22.00, водія іномарки його ж автівкою інспектор ДАІ доправив до наркодиспансеру для проходження медекспертизи. Супроводжували "мажорну" Toyota екіпаж Державтоінспекції та кілька автомобілів Автомайдану.

 - Про те, що водій цієї іномарки може бути напідпитку, на номер "102" повідомили із організації "Дорожній контроль", - розповів один з даішників. - Машину ми зупинили у Березовиці неподалік ресторану "Пролісок". Водій справді виглядав випившим. Але поводив себе культурно. Не хамив. Пред'явив документи. Вже згодом - посвідчення працівника прокуратури. 

Відео дня
>

Розмовляти із журналістом власник авторитетного посвідчення відмовився. Правда, пізніше його розговорити вдалося автомайданівцям. 

- Я став. Я не намагався скритца. Я спокійно зупинився. Я визнаю всі правопорушення. Я їх падпісую. Я не хочу просто цирку, - пояснював активістам водій іномарки. 

Попри це, проходити медекспертизу чоловік все ж відмовився. Власне, як і підписувати складений даішниками протокол. 

- Згідно закону та правил дорожнього руху, він на це мав право, - запевнив кореспондента один зі службовців Державтоінспекції. 

До місця події згодом прибув і сам начальник обласного ДАІ Андрій Матрифайло.

- Наші працівники зараз складають протокол про адмінпорушення щодо водія, який керував автомобілем у нетверезому стані. Потім ці матеріали направимо до суду, - лаконічно прозвітував пан Матрофайло. - Про усю цю ситуацію уже попереджена обласна прокуратура. Є служба внутрішньої бепеки - нехай вона з цим водієм далі розбирається.

{photo_gallery id=4199|}

Начальник обласного ДАІ підтвердив, що водій Toyota справді є працівником прокуратури. Однак якої саме - не уточнив.

- Наскільки я бачив по даних, які оформлювали інспектори, то дійсно цей водій - працівник прокуратури, - це журналісту "20 хвилин" сказав уже чоловік у цивільному, який назвався представником відділу внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури. Ім'я та прізвище вказати відмовився.

На уточнюючі запитання щодо конкретного місця служби водія, представник Генпрокуратури також не відповів.

- За усіма коментарями звертайтеся до спеціального відділу обласної прокуратури, - наголосив співрозмовник. 

Тим часом на місце події прийшов молодий хлопець - начебто син водія іномарки. Підписавши якісь документи, надані інспекторами Державтоінспекції, хлопчина сказав, що відвезе батька додому. 

- Я не маю права у водія забирати автомобіль, - пояснює один з даішників. - Ми його відсторонили від керування машиною. Далі усе вирішуватиме суд. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    100%
  • Anonymous

    Ця корупційна падлюка як завжди там, де пахне грошима. Задрав той Матрифайло, зробив з ДАІ ще більш корупційний орган ніж він завжди був. І хто ту падлюку знову призначив на посаду???!!!
  • Anonymous

    I Я думаю- іншим способом звалити не могли і вибрали (Театр з спиртним).
  • Anonymous

    Боягузи!!! Перестаньте писати анонімно!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up