Будьте обережні: у Тернополі кишенькові крадії в транспорті за один день розбагатіли на 30 000 грн

Будьте обережні: у Тернополі кишенькові крадії в транспорті за один день розбагатіли на 30 000 грн

За минулу добу до співробітників Тернопільського відділу поліції звернулося четверо осіб, які потерпіли від кишенькових злодіїв. Усі вони втратили свої речі під час проїзду в громадському транспорті. Загальні збитки складають майже 30 тисяч гривень.

У 36-річної тернополянки поцупили мобільний телефон з сумки, а у 30-річної жінки витягнули засіб зв’язку з кишені куртки. Схожа неприємність спіткала 47-річну жительку Гусятинського району. Жінка поверталася з лікарні. На вулиці Купчинського сіла в маршрутку, а вже на вулиці Протасевича виявила, що її сумка розстебнута і зник гаманець, в якому було 7 тисяч гривень. Така ж ситуація трапилася з 62-річною тернополянкою. У неї викрали гаманець з грошима, банківською карткою, з якої зняли 8 тисяч гривень.

Двоє жінок вказали, що біля них крутилася дивна пара, яка може бути причетна до крадіжок. Вони перешіптувалися між собою та жінка постійно штовхала потерпілих.

Правоохоронці склали фоторобот чоловіка підозрюваного у протиправному. Невідомому на вигляд 30-35 років, середньої статури,  зріст 165-170 см, повні губи, на обличчі  рубці від вугрів. Був одягнений в чорну куртку та шапку.Якщо ви впізнали дану особу, маєте будь-яку інформацію, яка допоможе у розкритті злочинів, правоохоронці просять повідомляти за номером у Тернополі: 27-11-70, 0673513837, або на 102. 

Відео дня

Також працівники поліції радять краянам бути уважними у місцях великого скупчення людей, у громадському транспорті. Не тримайте гаманці, мобільні телефони, гроші та документи в зовнішніх кишенях. Стежте, щоб ваша сумка була застебнута, тримайте її перед собою, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег

    якщо не тойоту вкрали то пенсіонерів обкрадають або кошельки забирають. де відділ розшуку поліції??????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up