Чоловікові прострелили ногу та забрали авто за борг в 20 тисяч гривень

Чоловікові прострелили ногу та забрали авто за борг в 20 тисяч гривень
  • З вогнепальним сліпим пораненням лівого стегна в Теребовлянську лікарню звернувся житель району.
  • З його тіла медики витягнули стороннє тіло - гумову кулю. Потерпілого не госпіталізовували.
  • Про напад трьох осіб чоловік повідомив і на лінію "102".

Від трьох до п'яти та від семи до дванадцяти років позбавлення волі загрожує групі осіб, яким інкримінують дві статті кримінального кодексу України - викрадення автомобіля, а також примушування до виконання цивільно-правових зобов'язань, а саме - повернення коштів за допомогою зброї.

За словами Юрія Барабана, керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління, при виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпілий знайомий з одним із нападників. Саме його майже одразу після нападу затримали правоохоронці Тернопільщини.

За словами підозрюваного, він свого часу дав жителю Теребовлянщини під реалізацію близько 640 літрів дизельного пального на суму майже 20 тисяч гривень. Проте час йшов, а чоловік не повернув ні пальне, ні гроші. Повернути борг мешканець сусіднього села вирішив самостійно, взявши із собою знайомих. Про те, що в одного із помічників є зброя, не здогадувався.

Відео дня

Грошей в заявника не виявилося. Тому і потерпілий, і позичальник з друзями поїхали на склад. Проте пального там не було також. Один з чоловіків дістав пістолет та вистрілив боржнику в ногу. Після цього нападники забрали свідоцтво на реєстрацію автомобіля та сам транспортний засіб, й поїхали.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили місце перебування як автомобіля, так і чоловіка, який організував поїздку за боргом. Наразі детективи встановлюють інших осіб, причетних до злочину. Триває слідство відповідно до статті 355 частина 2 та 289 частина 3 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Rostik Geleta

    Бля треба по родичам стріляти
  • Ольга Фітьо

    Правильно зробили, позичив віддай,а не віддав то здихай
  • Петро Ковальчук

    мало прострілили
  • Богдан Угрин

    Тому позичальнику, якщо була б нормальна поліція, за те що не віддає борг, краще б другу ногу прострілила
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up