Давав 500 доларів: на Тернопільщині п'яний водій хотів відкупитися від поліції

Давав 500 доларів: на Тернопільщині п'яний водій хотів відкупитися від поліції

500 американських доларів пропонував поліцейським житель Збаразької громади за вирішення проблем через нетверезу їзду/

Після того, як на молодика було складено адмінпротокол за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП — і машину доправлено на арешт майданчик, водій не полишав спроб вирішити питання хабарем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Теронпільської області.

23-річного водія автомобіля Ланос – жителя одного з сіл Збаразької громади співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили за порушення правил дорожнього руху. Спілкуючись, поліцейські помітили, що водій нетверезий. Молодик, аби залагодити питання, запропонував патрульним 500 американських доларів. Слідчо-оперативна група задокументувала факт пропозиції неправомірної вигоди.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу — пропозиція неправомірної вигоди службовій особі.

Довідка

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up