Дитина придумала, що її зґвалтували міліціонери

Дитина придумала, що її зґвалтували міліціонери
Звістка про нібито зґвалтування у червні трьома Борщівськими міліціонерами 15-річної дівчинки набула чималого резонансу. Тоді Тернопільщину навіть порівнювали з Врадіївкою

Нагадаємо, заяву про зґвалтування до міліції подала мама дівчинки. Жінка у деталях описала, що розповідала їй мала. Ніби правоохоронці спочатку заливали її спиртним. Потім двоє ґвалтували, третій спостерігав за цим.

Через кілька місяців незалежні експерти остаточно поставили крапку у цій історії. Вони довели – міліціонери не ґвалтували неповнолітню. Прокуратура закрила справу. І якщо силовики й припускали, що за наклеп теж можна притягти до відповідальності, невдовзі повідомили: переслідування ані дівчини, ані її матері не буде.

Проте родини міліціонерів за місяці, доки тривало слідство, пережили справжнє пекло.

Відео дня

– Наших чоловіків спочатку звільнили, потім поновили у міліції, але відсторонили від роботи, - розповіла дружина одного з тодішніх обвинувачених пані Валентина. – Мій чоловік після регулярних цькувань звільнився з органів. Ще один – працює дільничним. Третій – в сусідньому районі.

В родині Валентини годувальником був саме чоловік. Жінка перебувала у декретній відпустці з річним сином.

  • Нас годували і утримували батьки, - пригадала пані Валентина. – Ніхто не питав, чи мають наші хлопці за що щодня протягом місяця їздити у Тернопіль в прокуратуру на допити. Про моральний тиск я взагалі мовчу.  

Усі родини зараз оговтуються від пережитого. Найгірше було колезі, в якого вже досить дорослі діти і вони прекрасно розуміли, в чому обвинувачують їхнього тата.

  • Мені шкода тих людей, які затіяли проти нас «війну», - каже пані Валентина. - Ту дівчинку мама перевезла до іншого міста, змінила їй прізвище. Дівчина нещодавно приїжджала в село і хвалилась перед друзями, що вона таке провернула, а їй за це нічого не було. Мені їх просто шкода: і маму, і дитину… А ми щасливі, що це пекло закінчилось.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    тяжко жити в наш час, ніхто незнає, що його чекає завтра.... так що не звинувачуйте людей, тому що ви не були в такій ситуації....і просіть Бога, щоби такого не сталося,тому що такі події пройти разом дуже важко, а нашим людям щось доказати просто не реально....шкода, що ми так живемо....а ще хочемо в Європу?....треба щоби кожен почав зміни з себе,  а доки по нашій землі ходять такі брехливі і підлі люди, що бажають нажитися на  чужій біді,  та не буде добра в нашій державі....на жаль((( ми так живемо.........а ту малу взагалі не варто жаліти, хіба лише за її брехливий язик і таку низьку самооцінку......скажіть хто її бачив після цього випадку хоча б раз???Яка Врадіївка, зупиніться люди....це просто страшна сімейка....з якою я не бажаю зіткнутися нікому....нехай їм Бог помагає порозумнішати, і добре що потрапили на адекватних людей, які не захоті мститися....
  • Бандерівка

    якби це було правдою то мама з донькою не втікали би а добивалися б тієї ПРАВДИ..тим більше справа набула розголосу! а вони втекли..змінивши прізвище значить соромно перед людьми..перед односельчанами!  по ходу там шо мамаша а шо доця-не в адекваті!
  • Anonymous

    Міліція, звісно, сама винна, що люди ставляться до неї упереджено. Але за такі речі язик на ногу намотувати треба.
  • Анонім

    Шкода що людей за такі страшні наклепи зовсім не можна провчити....

    Анонім reply Анонім

    я, особисто, як і 98% громадян держави мусорам не вірю. так що ще не зрозуміло чи був наклеп чи не було. розслідуванням злочинів правоохоронців займаються самі правоохоронці. "врадіївська" справа явно показова коли гвалтівник допитував потерпілу оскільки був оперуповноваженим в мусарні. а по документах він в ніч згвалтування був на чергуванні і були свідки котрі то підтвердили, також звісно мусора(його колеги).

    Анонім reply Анонім

    Ви, шановний анонім, врадіївську справу з тернопільською не плутайте. Тут спеціально замовляли додаткову - незалежну екпертизу. В цьому випадку маман просто хотіла грошей збрити. Як це не раз робила ще у своїй бурхливій молодості((( А її дитина ще у червні своїм друзякам у селі розказувала, що вона набрехала і таким чином наказала ментів. Я б на місці мами не власне життя аж настільки влаштовувала (що дитина у підлітковому перехідному віці кілька років живе зі старенькими бабусею і дідусем в селі), а своєю дитиною 15-річною з настільки збоченою психікою зайнялась. І по сраці їй добре надавала

    Анонім reply Анонім

    а ви шановний можливо співробітник тих підозрюваних, то скажуть чому тоді та дитина чи хоча б її мама не відповіла по закону за дачу неправдивих показань. це ж злочин і має бути наказаний. мабуть тому що показання були правдиві, тому і не відповіла. а те що дитина в селі друзям хвалилася, це видумки і слухи які розпускають швидше за все зацікавлені особи.  я швидше схиляюся до думки що експертизу підробили, або і взагалі не проводили, а дівчинку залякали або відкупилися, тому і її не покарали за дачу неправдивих показань. домовилися.

    Анонім reply Анонім

    я веду до того що в країні в якій закон на першому місці в даному випадку хтось має бути покараний, або міліціонери за згвалтування або дівчинка з мамою за брехливі свідчення! і здається   всі ми знаємо чому цього не сталося!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up