Дитина викликала поліцію, бо тато побив маму

Дитина викликала поліцію, бо тато побив маму

Про сімейну сварку на вулиці Будного правоохоронців повідомила дитина, увечері 24 січня. Як з’ясувалося, батько побив матір. 

Коли патрульні прибули за викликом, 33-річна жінка непритомно лежала у коридорі. Патрульні відразу викликали швидку і надали домедичну допомогу.

«Тато бив маму кабелем від телевізора, хотів ще й мене, але я втік… Він має квартиру поверхом вище», – розповів інспекторам хлопець.

Патрульні піднялися до квартири, на яку вказав заявник. Двері відчинив чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння. На запитання полісменів навіщо він вчиняв сімейний скандал і побив дружину, він все заперечував.

Відео дня

Патрульні доправили його у медичний заклад, щоб освідувати, однак громадянин відмовився. Після того, правопорушника відвезли до відділку поліції і передали слідчому.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ткаченко Наталя

    Шановні жінки і дівчата виходьте замуж бо розщоту бо ніякого кохання не існує.Сонце я тебе кохаю і я тебе зайчику ти мій лебедик коханий.А потім все проходить як сон і починається страшна реальність.Морда синя йде коханий з магазину.І вже тоді починається справжні реалії цього життя жінка се сонечко а остання кур...і замість обриганих вонючих засосів  після будуна начинаються шпіцаки.Але я знаю жінка без піздю.і як без пряніків.І ще на десерт дротом від телевізора.Будьласка коментуйте хто вірить в кохання .Від любові до ненависті один крок

    Piter Savka reply Ткаченко Наталя

    Я коли по розщоту то розводяться відразу. Подивіться на статистику по Тернополю, а на сході там взагалі ..
  • 777

    і що не вбити треба було цього урода на місці???
  • 777

    і що не вбити треба було цю скотину на місці?
  • Piter Savka

    Повикручувати тому татові руки лопатками вперед.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up