"Дитину не били, а він вдарився сам": чому 3-річний хлопчик в синцях, розслідує поліція Кременеччини

"Дитину не били, а він вдарився сам": чому 3-річний хлопчик в синцях, розслідує поліція Кременеччини

Умисні легкі тілесні ушкодження, нанесені трирічному хлопчику, розслідують правоохоронці Кременецького відділу поліції. Про синці на тілі дитини поліцейські дізналися від лікарів.

До медиків хлопчика привела рідна тітка, зазначила заступник начальника - начальник слідчого відділу Кременецького відділу поліції, Романа Капранчук. Напередодні вона зустріла племінника разом з мамою в магазині. Остання вагітна і вела себе дивно, розповіла родичка. Тому жінка запропонувала забрати малюка до себе.

Коли дитину вкладала спати, то помітила на його тілі синці. Звідки вони, хлопчик розповісти не міг, оскільки не розмовляє. За допомогою звернулася в медустанову.

Мама та вітчим хлопчика стверджують, що дитину не били, а він вдарився сам. Так це чи ні, встановить слідство. Проте відомо, що в родині постійні сварки, вітчим зловживає алкоголем та наркотиками, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Три тижні тому, каже Романа Капранчук, дитина тікала з дому. Його чотири години розшукували оперативники. Малолітній вранці лише в трусиках і футболці залишив житло і пішов до сусідки в інший кінець села.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 125 ККУ. Триває слідство.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up