Дівчинка з Тернопільщини, яка недавно з'їла щурячу отруту, вилила на себе кислоту. Батьків судитимуть

Дівчинка з Тернопільщини, яка недавно з'їла щурячу отруту, вилила на себе кислоту. Батьків судитимуть

Життя маленької дівчинки з Кременеччини було двічі під загрозою за останніх два місяці.

Двічі за останніх два місяці потрапляла в реанімаційне відділення маленька жителька Кременецького району. Це стало причиною відкриття кримінального провадження згідно статті 166 Кримінального кодексу України — злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Вперше до лікарні у важкому стані дівчинка потрапила 14 жовтня. На той момент їй було рік та вісім місяців. Дитина отруїлася щурячою отрутою.

За словами матері, препарат був розкиданий по хаті з метою знищення гризунів. Батьки недодивилися, коли донька підняла шматок отрути та з'їла його. Дівчинку лікарі врятували.

Відео дня

Вдруге до медзакладу дитину госпіталізували через два місяці, 14 грудня, але вже з хімічними опіками. Цього разу малолітня найшла у ванній кімнаті кислоту, відкрила її та вилила на себе. Як результат — у дитини опіки ніг першого-другого ступеня та уражено шість відсотків тіла. Малеча у лікарні.

За неналежне виконання батьківських обов'язків батьки потерпілої постануть перед судом. Правоохоронці перевіряють дану родину, опитують сусідів, родичів та знайомих.

Відомо, що подружжя, окрім потерпілої дитини, виховує ще одну 10-річну доньку.

Триває слідство.

Читайте також На Тернопільщині річна дівчинка проковтнула поліетиленовий пакет
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (334)
  • Марина Рисова

    Звоночек в местную службу по защите детей, два раза в одну и туже воронку молния стукнула!
  • Eugénio Chaplovutskyi

    Мелкий суицидник :)
  • Мая Пескова

    Дибіли. , що тут скажиш. За гризунів бачте вони переживають, а не за дитину. Люблять тільки себе.
  • Olga Ivanko

    Третього разу може не бути 🥺...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up