Доки чоловік спав в готельному номері, вкрала в нього півтори тисячі гривень і мобілку

Доки чоловік спав в готельному номері, вкрала в нього півтори тисячі гривень і мобілку
  • При призначенні покарання обвинуваченій суд врахував, що вона за місцем проживання характеризується позитивно, визнала вину та щиро розкаялась, а також повернула все, що вкрала в чоловіка, з яким провела ніч в готельному номері.
  • Також відомо, що жінка – заміжня та працює експедитором приватного підприємства.

850 грн штрафу заплатить жінка, яка обікрала в ніч на 6 січня чоловіка в готельному номері комплексу «Олеся».

Її визнали винуватою у крадіжці 1 500 тис грн і телефону Samsung. Загалом завдана шкода – близько 5 тис. грн.

З жінки стягнуть процесуальні витрати за проведення судово-дактилоскопічної експертизи в розмірі 715грн., судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів в розмірі 742,20 грн., судової  товарознавчої експертизи в розмірі 1 430грн. - на користь держави.

Відео дня
  • В період часу від 3 до 10 год. 6 січня 2018 року обвинувачена перебувала ще з двома людьми в приміщенні кімнати №8 готельно - ресторанного комплексу «Олеся», що в м. Тернополі на вул.Тролейбусна, - йдеться у матеріалах справи. - Скориставшись тим, оди з чоловіків внаслідок вживання алкогольних напоїв заснув, а інший не спостерігає за її діями, викрала із зовнішньої кишені куртки грошові кошти в сумі 1500 грн., які заховала в кишеню свого одягу.

«Прихопила» й телефон «Samsung Galaxy G5 Prime G570F/DS Gold», вартістю 3 499грн, який лежав на столі.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала повністю, щиро розкаялась та просила її суворо не карати. А також повністю погодилася зі всіма доказами, зібраними під час слідства. Та відмовилась від їх дослідження в суді.

Вирок може бути оскаржений з підстав, передбачених ст. 394 КПК України до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області, шляхом подачі апеляції протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України

Стаття 185. Крадіжка

ч. 1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Володя але ти не чемний=)

    Але смішна оце гульнула хахаха прийшла би до порохо бота володі яб тобі подарував телефон і палтаруху так на таксі дав  а ти з зе бобіками гуляєш=))
  • Оксана

    Груповуха була? )))

    Валерій reply Оксана

    Також
  • Андрей Фарт

    шаболда заміжня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up