Досі не розкриті лише два розбійних напади: на товариша Ющенка та Анатолія Жукінського

Досі не розкриті лише два розбійних напади: на товариша Ющенка та Анатолія Жукінського
  • Днями затримали групу «гастролерів», які в масках напали на мешканця Бережан та силою забрали в нього 8 тисяч доларів і 200 тисяч гривень.

Дванадцять розбійних нападів трапилось на Тернопільщині від початку року.

Два з них залишаються нерозкритими – напад на борщівського підприємця і колегу екс-президента Ющенка та на екс-очільника області Анатолія Жукінського.

Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Відео дня
  • Ми працюємо, і днями розкрили розбійний напад у Бережанах, - каже очільник поліції. - Буквально декілька днів тому затримали групу з трьох чоловік, які вчинили цей злочин. У складі - є мешканці Франківщини та Львівщини. Майже протягом місяця ми документували їхню діяльність. І, завдяки співпраці з прокуратурою, затримали цих трьох чоловік та вже взяли їх під варту. Без права внесення застави.

Нагадаємо, 8000 доларів США та 200 тисяч гривень силою відібрали невідомі у жителя Бережан. Аби здійснити розбійний напад, зловмисникам знадобилося 15 хвилин.

Ще 31 травня в чергову частину Бережанського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць лунають звуки, схожі на постріли. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, того дня о 8:00 до будинку потерпілого під’їхала іномарка. З неї вийшло двоє невідомих у балаклавах та напали на місцевого жителя. Чоловіка побили й, погрожуючи предметами, схожими на обріз мисливської рушниці та пристрою для відстрілу гумових куль марки “Форт”, відібрали сумку з грошима. Після цього зловмисники сіли у автомобіль марки Mazda та поїхали у невідомому напрямку.
Детальніше читайте Невідомі у балаклавах відібрали у чоловіка 8000 доларів та 200 тисяч грн
Щодо борщівського підприємця, його, нагадаємо, ймовірно, катували через гроші. Бо напередодні продав землю.

Екс-очільника Держрезерву, а тепер місцевого підприємця, власника готельного комплексу Богдана Федорчука, товариша екс-президента України Віктора Ющенка, поливали окропом і пекли праскою. Аби сказав, де гроші. Розбійний напад стався у Борщеві в ніч з 3 на 4 квітня.
Нагадаємо, 24 лютого, невідомі зв'язали, побили та пограбували колишнього голову обласної ради Анатолія Жукінського. Утримували чоловіка в його власному гаражі. Лише через півтори години після втечі нападників йому вдалося вийти і покликати на допомогу, а уже через півтори доби потерпілий помер у власному помешканні від повторного інфаркту. За словами старшого слідчого в особливо важливих справах слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Сергія Гончарука, потерпілий жив за графіком, вчасно виходив і повертався додому. За попередньою інформацією, нападники були в балаклавах, в темних штанах та куртках з капюшонами, взуті у берци. Обоє худорлявої статури, на зріст метр сімдесят п'ять. Розмовляли російською мовою.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Нагірней

    Нехай своїх друзів трясе  хто знав як невдовзі скільки грошей внйога є
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up