Довелось викликати підмогу: у Тернополі затримали хулігана, який пістолетом погрожував поліцейським

Довелось викликати підмогу: у Тернополі затримали хулігана, який пістолетом погрожував поліцейським

Нетверезого 37-річного тернополянина затримали за погрози поліцейським.

У неділю, 3 січня, о 23.50 до Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів однієї із багатоповерхівок на Новому світі про те, що мешканець будинку поводиться агресивно та порушує громадський порядок. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили нетверезого чоловіка, який нецензурно висловлювався та погрожував їм пістолетом. Правоохоронці почали вести перемовини з правопорушником та викликали на підмогу співробітників роти поліції особливого призначення. Спільними зусиллями хулігана вдалося затримати.

Зловмисником виявився 37-річний житель Тернополя. У нього вилучили травматичний пістолет. Дозвіл на зброю у чоловіка був.

Відео дня

Щодо жителя обласного центру працівники поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 ККУ.

Тернополянин затриманий згідно статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Довідка:  Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу

1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

4. Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, вчинені організованою групою, - караються позбавленням волі на строк від семи до чотирнадцяти років.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Славік Собко

    При міліції пістолет забрали трохи надавали і КОЗП премія
  • Виктор Житарь

    При міліції , його б ,в кращому випадку, поранили, а ці коли треба бояться навіть пістолет вийняти з кобури. Дебіли!!!!!!
  • Igor Igor

    Потрібно відстрілювати тих фашистів тільки і жирують за рахунок платників податків  !!!
  • Roman Bud

    Користі з цієї структури як з козла молока !)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up