Дурять людей вже навіть на купівлі наркотиків

Дурять людей вже навіть на купівлі наркотиків
  • У Тернополі з’явилась нова реклама продажу наркотиків - https://telegram.me/kladdiki/
  • Це приблизно те саме, коли проституток замовляють через інтернет: переказують гроші, а потім ні грошей, ні проститутки.
  • Це шахрайська схема, розрахована на те, що потерпілі не звертатимуться до поліції.

 

У місті на будинках з’явилась нова реклама продажу наркотиків - https://telegram.me/kladdiki/.

Її небагато, каже начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. Частину «реклами» вже замалювали.

- Звичайно, ми також поцікавились цією рекламою, - каже Олександр Богомол. – Якщо ціна 1 г «солі» в наркотичному середовищі коштує 500 грн – у них 300. Марихуана – 150 грн, знижки на 30%.

Відео дня

У поліції зробили невелику закупку на незначну суму. Другий тиждень «покупцям» морочать голову – мовляв, з дня на день товар прибуде.

  • Це шахрайська схема, розрахована на те, що потерпілий не звертатиметься до правоохоронних органів, бо це людина, яка хоче купити наркотики, - каже Олександр Богомол. – Це приблизно те саме, коли проституток замовляють через інтернет, переказують гроші, а потім ні грошей, ні проститутки.

Така схема перестане працювати за кілька тижнів, коли наркотично залежні особи зрозуміють, що їх дурять, переконаний очільник поліції краю.  

  • Але ми не можемо порушити кримінальне провадження за фактом шахрайства, бо немає звернень осіб, яких ошукали, немає потерпілої сторони, - каже Олександр Богомол. – Можливо, нам вдасться цю схему поламати і порушити кримінальну справу за фактом збуту наркотиків… Але не буде потерпілої сторони – це все буде безрезультатна робота.

Задоволений Олександр Богомол новоствореним відділом по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Він запрацював у січні цього року.

- Якщо порівняти 2016 рік, коли за три місяці задокументували лише три випадки збуту наркотиків, то цього року за аналогічний період кількість збільшилася до двадцяти восьми. Роботи у оперативників вистачатиме. Ми розуміємо, що більшість майнових злочинів скоюють наркозалежні особи. Я сподіваюся, що завдяки роботі цього відділу кількість злочинів знизиться.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    ну що тут сказати. новітні технології.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробік 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up