Двічі тікала від смерті: у вбитої на Лозовецькій Катерини лишилася 3-річна донька

Двічі тікала від смерті: у вбитої на Лозовецькій Катерини лишилася 3-річна донька
  • На тілі жінки експерти нарахували більше 20 поранень. Підозрюваний після вбивства виніс тіло на балкон, звідки вже зранку скинув на землю.

  • Чоловіка затримали. За нашою інформацією, він з Лановеччини, і йому ще навіть 20-ти немає 

Понад 20 поранень, серед яких було і фатальне. Тернополяни побачили тіло під будинком, що на вул. Лозовецькій у Тернополі, вранці 6 грудня. О 8.40 повідомили поліцію. На місце виїхала слідчо-оперативна група. 

Поліцейські з фото загиблої обійшли чи не кожну квартиру, однак місцеві жінку на фотографії не впізнавали. Про версії того, що з нею трапилось, у поліції говорили обережно — чекали на результати експертизи. Не виключали й того, що потерпіла чи то випала з вікна або даху, або їй допомогли. Проте, обстеживши дах, не виявили там жодних слідів. Невдовзі нам вдалось дізнатись від власних джерел, що на тілі загиблої є колото-різані рани. Однак правоохоронці нічого не коментували, мовляв причину смерті мали встановити експерти. І випала, чи то викинули жінку з квартири, що на 4 поверсі.

Відео дня

Що відомо про ймовірного вбивцю

Слідчі спільно з працівниками карного розшуку, кінологами, експертами та іншими працівниками поліції здійснювали подворовий обхід, оглядали територію, спілкувалися з людьми. Як стало відомо, загибла — жителька Тернопільського району, 1999 року народження. Що вона робила вночі в обласному центрі, якщо проживає в передмісті, тоді було невідомим. 

Щодо причини смерті, її могли назвати лише після проведення судово-медичної експертизи. 

Наступного дня експерт повідомив: Катю вбили ще вночі. За попередніми даними поліції, ї товариш, якому ще й 20-ти років не було, виніс тіло на балкон. Зранку просто скинув її тіло вниз, а сам щез. 

Як вдалось нам дізнатись, підозрюваний —  із Лановеччини. До Тернополя приїхав на роботу, працював у приватника. Винаймав житло на Лозовецькій, під балконом цього помешкання вранці і знайшли Катю. 

Катя вже була за крок до смерті

Катя пішла… Вона вже двічі тікала від смерті, і так і не втекла, кажуть ті, хто добре знав загиблу 22-річну Катерину. Напівсиротою залишилась трирічна донечка вбитої жінки. 

Батьки Катерини мали трьох доньок, працювали за кордоном, але пів року тому повернулися в рідне селище поблизу Тернополя. Старша з доньок вчителює в одному з сусідніх селищ, молодша ще навчається в школі. Катя вийшла заміж, народила доньку, батьки придбали для молодих житло в одному з сіл Великоберезовицької громади. 

Чому Катерина опинилась уночі за кілька десятків кілометрів від рідного дому, про це місцеві категорично говорити не хочуть, шкодуючи рідних. І кажуть: Катя була доброю дитиною. 

— Гарна дівчина, дуже гарна, і сім’я в неї хороша, — розповіла мешканка села пані Оксана (ім’я змінене на прохання жінки – прим. авт.). — Люди, які живуть з праці власних рук. А такі люди завжди в пошані і мають повагу. Все, що зараз за Катю говорять — людям роти не позакриваєш. А дитина й справді була доброю. Її життя добре побило. Ще малесенькою була за крок від смерті, і тоді дуже обгоріла.

Пережила страшну пожежу

Як розповів нам староста села Лучка Володимир Криницький, 12 квітня 2004 року в селі трапилась жахлива трагедія. 

Усім подружкам було від 4 до 6 рочків. Катя отримала важкі опіки, її довго лікували в клініках Києва та навіть у Німеччині. Дівчині довелось пережити чимало операцій, у тому числі і пластичних. 

Така трагічна доля… На жаль, Каті більше нема. Коли і де її ховатимуть, поки що невідомо, адже тіло жінки ще не віддали після експертизи. Затримали і ймовірного вбивцю Катерини. 

Далі буде... 

 "20 хвилин" й надалі стежитимуть за цією справою та повідомлятиме про все читачів. 

 

Читайте також:

На Лозовецькій під вікнами будинку виявили тіло молодої жінки. Що відомо

 

Редакція щиро співчуває родині, односельцям і друзям загиблої Катерини. Вічна їй пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (102)
  • Ирина Ира

    Жах якийсь
  • Alina Shmaglo

    ВІЧНА ПАМЯТЬ
  • Люда Побережник

    Царство Небесне
  • Ганна Сисак-Бичковська

    Вічна пам'ять.

keyboard_arrow_up