Екс-водія Барни днями судитимуть за «хуліганку»


Екс-водія Барни днями судитимуть за «хуліганку»

Кримінальне провадження закрите. Бо нікому не спричинили тілесних ушкоджень, не зривали роботу установи, а також не було спричинено майнової шкоди.

Днями в суді буде слухання справи щодо притягнення його до адміністративної відповідальності. 

Криміналу у діях екс-водія очільника обладміністрації Степана Барни поліція не знайшла.

Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Днями справу розглядатимуть у суді. Але чоловік, який напідпитку розмахував зброєю і підняв на ноги чимало поліцейських структур, скоріш за все відбудеться штрафом.  

Відео дня

Нагадаємо, у серпні У Тернополі п'яний стріляв по дітях. Сусіди кажуть, що це водій Барни.

  • Було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, - повідомив Олександр Богомол. - Воно закрите у зв’язку з тим, що нікому не спричинили тілесних ушкоджень, не зривали роботу ніякого підрозділу чи установи, а також не було спричинено майнової шкоди.

Матеріали щодо притягнення екс-водія Барни до адміністративної відповідальності були передані до міського відділу поліції. Там складено протокол і направлено до розгляду в суд, розповів очільник поліції.

  • Днями в суді буде слухання справи щодо притягнення його до адміністративної відповідальності, - каже Олександр Богомол. – На мою думку, розслідування проведено прозоро, рішення законне.   

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України
Стаття 296. Хуліганство

Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Ці дії, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Dexter Dex

    У разі закриття кримінального провадження, але за наявності в діях порушника ознак адміністративного правопорушення, адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через місяць з дня прийняття рішення про закриття кримінального провадження. Ст.38 купап. Такшо, можуть не закрити.

    Piter Savka reply Dexter Dex

    Бла бла бла бла..... Як я був татом тих дітей шо там грались на дворі коли він стріляв, це б йому не допомогло.
  • Piter Savka

    Нічого собі ???!!  Пів двору чуть не перестріляв, а тут хуліганка. Хоча б привселюдно висікти.
  • Олена Степанова

    провадження закриють, минули терміни притягнення до адмін відповідальності
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up