Хотіли іномарки, а потрапили у пастку. Поліція Тернопільщини розшукує шахраїв

Хотіли іномарки, а потрапили у пастку. Поліція Тернопільщини розшукує  шахраїв

Люди пообіцяли потерпілим пригнати з-за кордону автомобілі й як наслідок привласнили їх гроші. Працівники поліції відкрили два факти шахрайств вчинених щодо краян.

За інформацією відділу комунікації поліції Тернопільської області, чоловіки розміщували в мережі Інтернет оголошення про можливість покупки автомобілів за вигідними цінами. Обов’язкова умова – часткова передоплата за автівку та оплата послуг за оформлення всіх необхідних документів.

Як тільки бажана сума надходила на їх рахунки, вони вимикали телефони та видалями дописи. Так, 35-річний заявник, позбувся майже 157 тисяч гривень, а інший – 30 тисяч гривень. За допомогою вони звернулися до правоохоронців.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Працівники поліції звертають до мешканців краю з проханням здійснювати подібного роду правочини в перевірених торгових представників. Адже знайшовши в мережі Інтернет дописи про продаж автомобілів, ви можете легко натрапити на аферистів.

Читайте також:

Можливо, це був паломник: встановлюють особу чоловіка, тіло якого знайшли на Кременеччині

Відкривала і забирала по кілька купюр: на Тернопільщині підозрюють жінку в обкраданні керівника

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ростислав Гарасимчук

    Нагадало вибори в 2019 році.

keyboard_arrow_up