Кого покарають за смерть покусаної псами жінки


Кого покарають за смерть покусаної псами жінки
  • Собаки практично з’їли доступні місця тіла жінки. Повністю!
  • Якби прижиттєво були б спричинені травми і вони потягли б за собою смерть людини – відповідальність була б на представниках органів місцевого самоврядування. 

У випадку, коли жінку в Петрикові погризли пси, посадовці органу місцевого самоврядування не нестимуть відповідальності.

Кримінальне провадження буде закрите у зв’язку з тим, що це була природна смерть людини. Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, У Петрикові собаки погризли жінку. Тіло без голови знайшов її син 
Після серії публікацій з цього приводу у Тернополі з’явилось чимало невдоволених. Причому не самим жахливим фактом, а тим, що прес-служба поліції і журналісти посміли назвати речі своїми іменами та відверто повідомити громадськість про цей випадок. Бо, мовляв, голову і руки жінці не відгризали, а ледь покусали обличчя. То що ж було насправді – ми поцікавились в очільника тернопільської поліції.

Відео дня
  • Мені за 5 хв. до прес-конференції скинули фотографії з місця події – на них була відсутня (!) голова, - підтвердив Олександр Богомол. - При подальшому огляді було виявлено, що задня частина черепа частково залишилась і було видно навіть хребет. Ми тоді не знали причини смерті.

До кінця дня експерти повідомили про причину смерті потерпілої - серцевий напад,Ю каже головний поліцейський краю.

- Але є занепокоєння щодо самої події, - говорить Олександр Богомол. - Бо собаки практично з’їли доступні місця тіла. Повністю! Собака, який відчув смак крові, – невідомо, як поводитиметься далі. А людям головне зрозуміти, що є небезпека.

Слідство у цій справі триває, проводяться судово-медичні експертизи. Звичайно, кримінальне провадження буде закрито у зв’язку з тим, що це була природна смерть людини, каже Олександр Богомол.

Від редакції

Фото з місця події є і в редакції. На них в потерпілої повністю відсутні голова і руки. Ми не публікуємо їх лише з етичних міркувань. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • коля федоров

    По карають  бібу і бобу
  • Кубіцький Олег

    За порядок у місті богомол отримує 48 000 грн ., відповідати повинен він і сірожа!
  • Piter Savka

    Відчув смак крові і відчув смак крові вполювавши здобич -  це різні речі, тобто самого нападу не було, а значить і не буде в подальшому бо в памяті собаки людина все ще не представляється як здобич, а кусати живу заради їди він буде боятись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up