Конфлікт на Текстильній: водій іномарки влаштував розбірки та вимагав вибачення з кулаками

Конфлікт на Текстильній: водій іномарки влаштував розбірки та вимагав вибачення з кулаками

36-річний чоловік грубо порушив громадський порядок з особливою зухвалістю та цинізмом. 

Конфлікт трапився 12 липня близько обіду у Тернополі. 24-річний тернополянин звернувся до правоохоронців та повідомив, що на вулиці Текстильна невідомий чоловік накинувся на нього з погрозами та вдарив  в обличчя.

На місце події виїхали працівники поліції. Як з’ясувалося, потерпілий на власному авто їхав додому, коли його обігнала іномарка та перекрила рух. З автівки вийшов водій та розпочав конфлікт. Він заявляв, що декілька хвилин тому потерпілий підрізав його на дорозі, намагаючись оминути затори. Хуліган зухвало вимагав просити вибачення у нього та в його дружини, котра перебувала в салоні автомобіля, вдарив жертву кулаком в обличчя, а тоді сів в авто та поїхав.

Дебошира поліцейські розшукали. Той свою провину визнав. За фактом протиправного діяння слідчі розпочали кримінальне провадження згідно статті 296 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожують штрафні санкції, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Довідка: Стаття  296. Хуліганство передбачає

1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

2. Ті самі дії, вчинені групою осіб, - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за хуліганство, чи пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, - караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

4. Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: На Борщівщині нетверезий чоловік накинувся з кулаками на поліцейських: має кримінал

Чоловік з Тернопільщини вчинив дебош у магазині Львова та побив поліцейського
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Богдан Павлович

    А якщо то правда. Адже таких шустріків море. Один крутіший від крутішого. Буває що не тільки вдарити хочеться... відп...и!
  • Teren Teren

    Суттєва деталь: "Він заявляв, що декілька хвилин тому потерпілий підрізав його на дорозі, намагаючись оминути затори. Хуліган зухвало вимагав просити вибачення у нього та в його дружини, котра перебувала в салоні автомобіля, вдарив жертву кулаком в обличчя, а тоді сів в авто та поїхав."

    То хто ж тут "хуліган", а хто "потерпілий", якщо  "потерпілий" створив аварійну ситуацію, тобто повів себе на дорозі по-хамськи, а коли в нього вимагали вибачення, то, очевидно, і далі хамив за що і отримав по морді. Перепрошую, а як з таким бидлом інакше, якщо воно інакше не розуміє?

    Патріот reply Teren Teren

    Просто є такі  під,,си що обсираються швидше навіть гіпотетичної небезпеки. Або їхнє Его такої величини,що  будучи ще з протилежної сторони кільця,вони вважають що весь світ повинен зупинитись,і чекати поки Пан-рагуль пропливуть перші. А тепер буде мати помітку в біографії - баклан. Забикує ще раз,буде баклан рецидивіст. Людиною потрібно бути
  • ігор

    "їхав на власному авто і його обігнала іномарка", ну в нас же всі дебошири противні їздять на іномарках, а хороші їдять на власних авто, на вітчизняних славутах і тавріях:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up