Конфлікт з кулаками: на спортмайданчику біля школи побили підлітка

Конфлікт з кулаками: на спортмайданчику біля школи побили підлітка

22-річний тернополянин побив неповнолітнього на спортивному майданчику поблизу навчального закладу. 

Інцидент трапився увечері, 4 жовтня. 16-річний тернополянин разом з друзями перебував на спортивному майданчику поблизу навчального закладу. До хлопців підійшов невідомий молодик, спробував засвести розмову. Юнаки помітили, що незнайомець напідпитку і вирішили уникати спілкування. Однак, він раптово почав безпідставно чіплятися та ображати юнаків. Коли ж один з хлопців попросив хулігана піти, той кинувся до нього, вдарив кулаком в обличчя та покинув майданчик.

Про інцидент потерпілий повідомив батькам, а вони викликали поліцію та швидку. Медики надали допомогу потерпілому.

Правоохоронці розшукали дебошира. 22-річному тернополянину інкрімінують умисне легке тілесне ушкодження.

Відео дня

За побиття неповнолітнього йому загрожує кримінальна відповіальність згідно статті 125 ККУ. Тривають слідчі дії.

Довідка:  Стаття 125. Умисне легке тілесне ушкодження передбачає:

1. Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up