Кременчанин побив поліцейського заступаючись за 19-річного сина

Кременчанин побив поліцейського заступаючись за 19-річного сина

39-річного жителя Кременця затримано за опір поліцейському. Йому світить до п’яти років позбавлення волі. 

До чергової частини Кременецького відділу поліції зателефонував поліцейський місцевого сектору патрульної поліції та повідомив про те, що під час виконання ним службових обов’язків стався інцидент в ході якого йому наніс ушкодження житель Кременця.

З’ясувалося, в ході документування адміністративного правопорушення, вчиненого 19-річним кременчанином, що керував транспортним засобом без належних документів, опір поліцейським чинив батько порушника.

Чоловік приїхав на таксі на виклик сина, перебував у нетверезому стані й спробував проникнути в салон службового поліцейського авто, вимагаючи відеодокази.

Відео дня

На неодноразові зауваження поліцейського нетверезий кременчанин не реагував, відтак накинувся на правоохоронця з кулаками, нанісши два удари в обличчя.

Потерпілий звернувся до лікувального закладу з гематомою та саднами лівої орбіти. Не госпіталізовувався.

Зловмисника затримано та поміщено в ізолятор в порядку статті 208 КПК. Йому інкриміновано частину 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. 

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання  міри запобіжного заходу, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Drakon7 Batyko

    Нужно,как в 90 х валить сук мусорских
  • Drakon7 Batyko

    Все мусора пидорасы! Мусорские ОПГ пора убивать,выродкоа

    Сергей Бондаренко reply Drakon7 Batyko

    Поддерживаю
  • Якубина Миха

    Правильно Батя сделал, как они людей на землю ложат не царемонясь, так и их надо.
  • Sergey Arhipenko

    Даешь свободное владение короткостволом! Слава Украине!!!

    Сергей Бондаренко reply Sergey Arhipenko

    100 %
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up