Кричала, а потім схопила ніж: п'яна жінка поранила співмешканця

Кричала, а потім схопила ніж: п'яна жінка поранила співмешканця

Сварка співмешканців закінчився ножовими пораненнями 

Інцидент трапився у Тернополі 26 червня близько 6 ранку. 

За словами чоловіка, сварка розпочалася після того, як співмешканка вранці його розбудила. Жінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Спочатку кричала, а потім схопила ніж і почала ним розмахувати. Чоловік захищався і як результат - отримав порізи плеча та передпліччя. За меддопомогою він звернувся до лікарні.

Жінка у скоєному зізналася. Свій вчинок не пояснює, але за нього їй все-таки доведеться відповідати у суді згідно зі статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Триває слідство, повідомили у поліції Тернопільської області.

Відео дня

Читайте також: Під час бійки на Бандери 18-річний тернополянин порізав ножем обличчя чоловіку

Проламав череп дружині держаком від сапи — та була на межі життя та смерті і... пробачила його. Що сказав суд?

Довідка: Стаття 125. Умисне легке тілесне ушкодження

1. Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, -  карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olga Komunitska

    І ЩУКУ КИНУЛИ У ВОДУ..

keyboard_arrow_up