Кривава різанина біля Тернополя. Є загиблий та поранені (ОНОВЛЕНО)

Кривава різанина біля Тернополя. Є загиблий та поранені (ОНОВЛЕНО)
  • Двоє невідомих осіб ввірвалися до хати та напали на подружжя з ножем 4 квітня.
  • Жінка нанесла удар ножем у відповідь.
  • Наступного дня в с.м.т. Біла по вул. Чумацька знайшли труп чоловіка зі слідами колото-ріжучих ран.

Невідомі ввірвалися до хати подружжя близько 21:00. На виклик прибули патрульні. За словами жінки, вона з чоловіком готувала м'ясо у власному помешканні в Білій, коли увірвалися невідомі та напали на них з ножем.

Невідомі у масках увірвалися до літньої кухні приватного помешкання. Жінка пригадує, що в приміщення зайшло двоє чоловіків у балаклавах та темному одязі, в руках обидвоє мали бити. Один з невідомих одразу почав наносити удари її чоловікові.

Відео дня

На момент нападу жінка в руках тримала ніж. Захищаючись, вона порізала ним правий бік нападника. Після цього невідомий вдарив її по голові, почалася шарпанина, а далі чужинці втекли. Потерпілі зателефонували сусідові, який і викликав поліцію та швидку.

Це все, пригадує подружжя, тривало не більше двох хвилин. Мешканців села доправили до лікарні. У чоловіка медики констатували перелом руки, у жінки – колоті-ріжучі рани на руках та травми голови, на які довелося накладати шви.

Наступного дня після нападу, а саме 5 квітня, на лінію “102″ близько 7:15 надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп невідомого в селі Біла по вул. Чумацька зі слідами колото-ріжучих ран на тілі.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, оглянула тіло. Воно знаходилося за метрів двісті від будинку, де трапився розбійний напад.

Старший слідчий Тернопільського відділення поліції Ніна Климович каже, що за попередніми даними загиблий – це один із нападників, оскільки у нього справа правоохоронці виявили ножове поранення, характерне тому, яке потерпіла напередодні нанесла одному зі зловмисників.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також розшукують його напарника. З’ясовують працівники поліції і причини нападу, оскільки жодних вимог при розбої невідомі не висували. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Борис Голодомор

    Зы слыв екс начальника обоз УКРАЪНИ злочинцям треба лизати ноги і робити міньет..адже одна третя в ВР його колишні підслідні!
  • Петро Білецький

    Баба яка готує мясо страшна сила !!!!
  • GHG

    це точно в Білій? вул. Чумацька ніби біля гот. Галичина, як до н.к. Riverpool

    Міша Гудь reply GHG

    Кожний населений пункт має свої вулиці, назви яких можуть співпадати з назвавми в інших населених пунктах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up