Кривава різанина біля Тернополя. Є загиблий та поранені (ОНОВЛЕНО)

Кривава різанина біля Тернополя. Є загиблий та поранені (ОНОВЛЕНО)
  • Двоє невідомих осіб ввірвалися до хати та напали на подружжя з ножем 4 квітня.
  • Жінка нанесла удар ножем у відповідь.
  • Наступного дня в с.м.т. Біла по вул. Чумацька знайшли труп чоловіка зі слідами колото-ріжучих ран.

Невідомі ввірвалися до хати подружжя близько 21:00. На виклик прибули патрульні. За словами жінки, вона з чоловіком готувала м'ясо у власному помешканні в Білій, коли увірвалися невідомі та напали на них з ножем.

Невідомі у масках увірвалися до літньої кухні приватного помешкання. Жінка пригадує, що в приміщення зайшло двоє чоловіків у балаклавах та темному одязі, в руках обидвоє мали бити. Один з невідомих одразу почав наносити удари її чоловікові.

Відео дня

На момент нападу жінка в руках тримала ніж. Захищаючись, вона порізала ним правий бік нападника. Після цього невідомий вдарив її по голові, почалася шарпанина, а далі чужинці втекли. Потерпілі зателефонували сусідові, який і викликав поліцію та швидку.

Це все, пригадує подружжя, тривало не більше двох хвилин. Мешканців села доправили до лікарні. У чоловіка медики констатували перелом руки, у жінки – колоті-ріжучі рани на руках та травми голови, на які довелося накладати шви.

Наступного дня після нападу, а саме 5 квітня, на лінію “102″ близько 7:15 надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп невідомого в селі Біла по вул. Чумацька зі слідами колото-ріжучих ран на тілі.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, оглянула тіло. Воно знаходилося за метрів двісті від будинку, де трапився розбійний напад.

Старший слідчий Тернопільського відділення поліції Ніна Климович каже, що за попередніми даними загиблий – це один із нападників, оскільки у нього справа правоохоронці виявили ножове поранення, характерне тому, яке потерпіла напередодні нанесла одному зі зловмисників.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також розшукують його напарника. З’ясовують працівники поліції і причини нападу, оскільки жодних вимог при розбої невідомі не висували. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Борис Голодомор

    Зы слыв екс начальника обоз УКРАЪНИ злочинцям треба лизати ноги і робити міньет..адже одна третя в ВР його колишні підслідні!
  • Петро Білецький

    Баба яка готує мясо страшна сила !!!!
  • GHG

    це точно в Білій? вул. Чумацька ніби біля гот. Галичина, як до н.к. Riverpool

    Міша Гудь reply GHG

    Кожний населений пункт має свої вулиці, назви яких можуть співпадати з назвавми в інших населених пунктах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up