Листоноша Укрпошти привласнювала чужі гроші. Розслідування завершили

Листоноша Укрпошти привласнювала чужі гроші. Розслідування завершили

Кременецька прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо листоноші одного із сіл Шумського району, що привласнила чуже майно, шляхом підроблення та використання офіційного документа.

У грудні 2018 року працівниками Шумського відділу Кременецької місцевої прокуратури виявлено привласнення листоношею 1 класу поштового відділення одного із сіл Шумського району Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», чужого майна. 

Працівниця відділення зв’язку сфальсифікувала підпис своєї односельчанки у платіжній відомості про отримання грошової виплати у сумі близько 4000 гривень на тверде паливо, призначених потерпілій управлінням соцзахисту, як малозабезпеченій. В процесі розслідування зловмисниця відшкодувала кошти.

Завершено досудове розслідування кримінального провадження, розпочате за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 191 КК України, ч.1,4  ст.358 КК України.

Триває робота щодо встановлення інших фактів причетності працівників відділень зв’язку Шумського району до привласнень чужих грошей, шляхом фальсифікації підписів в офіційних документах про отримання мешканцями краю грошових субсидій, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up