Жителя Тернопільщини засудили за порножурнали, які знайшов на смітнику, а потім «спихнув» по сотні на ринку

Жителя Тернопільщини засудили за порножурнали, які знайшов на смітнику, а потім «спихнув» по сотні на ринку

Чоловіка визнали винним у збуті порно, він сплатить 850 грн штрафу і 1 287 грн.за проведену мистецтвознавчу експертизу. А речові докази – порножурнали – знищать. Так вирішив суд.

Визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 301 Кримінального кодексу України, призначивши жителю Тернопільщини покарання - штраф, розміром 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн. Так вирішив Збаразький суд. Ще чоловік сплатить  1 287 грн.за проведену мистецтвознавчу експертизу. А речові докази – порножурнали – знищать.

- У середині жовтня 2018 року житель Тернопільщини, перебуваючи на території сміттєзвалища, розташованого в с.Оріховець Підволочиського району Тернопільської області, виявив журнали із зображеннями порнографічного характеру в кількості 5-ти штук, 3 з яких без назви та 2 з назвами «Sexy erotica» та «MISTRZ erotycznej fantaji» та переніс їх до місця свого проживання та які зберігав для власних потреб, - йдеться у вироці.

11 лютого 2019 року в обідню пору доби, чоловік, перебуваючи на території ринку, розташованого в смт. Підволочиськ Тернопільської області, умисно збув три журнали – по сотні за кожен.

Відео дня

Суд прийшов до висновку, що чоловік є винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.301 КК України, тобто незаконного збуту предметів порнографічного характеру.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю, щиро розкаявся та просив суворо його не карати. Він повністю погодився зі всіма зібраними в процесі досудового розслідування доказами, що її підтверджують, відмовився від їх дослідження під час судового розгляду.

Обвинувачений у збуті порно продукції може оскаржити вирок протягом місяця до апеляційної інстанції.

 

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України

Стаття 301. Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів

1. Ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні - караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Паша Брик

    Грозний злочинець покараний!!!! Браво ... Продовжуйте в тому ж дусі!!!
  • Іvan Korczakovski

    Браво))
  • Sergiy Kalinichenko

    Супер, тепер можна спати спокійно.
  • Myk Voroshchuk

    На ринку продав незаконно то як?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up