Молодому водію розбили скло пасажирської дверки

Молодому водію розбили скло пасажирської дверки

Щодня до правоохоронців звертаються жителі Тернопільської області, які потерпіли від рук автозлодіїв. Громадяни не задумуючись, залишають цінне майно в салоні транспортного засобу на видному місці. Повернувшись виявляють пошкодженні двері, вікна та відсутність майна.

Не залишили осторонь пройдисвіти й авто тернополянина. Парубок 1996 року народження припаркував свою іномарку в дворі будинку. Вранці повернувшись до автівки, помітив розбите скло пасажирської дверки. Зловмисники викрали дороговартісні інструменти, тим самим завдали збитків на суму 3000 гривень. Потерпілий звернувся за допомогою до поліцейських.

Відомості про події внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Працівники поліції звертаються до жителів Тернопільської області не нехтувати безпекою. Запам’ятайте основні правила, аби вберегти свій транспортний засіб від крадіїв :

· не залишайте ключі в замку запалювання і завжди закривайте машину, навіть якщо залишаєте її “на хвилину”;

· не залишайте вночі автомобілі в неосвітлених районах і в місцях, які недоступні для огляду (подвір’я багатоповерхових будинків, проїжджі частини доріг). Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження.

· не залишайте машину на тривалий час без нагляду в місцях великого скупчення транспорту і людей (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, стадіонів);

ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль, а також цінних речей (гаманець, мобільний телефон, ноутбук), які можуть привернути увагу злочинців і спровокувати їх на крадіжку. Пам’ятайте все дороговартісне потрібно забирати зі собою.

Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекатимуть слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up