На Борщівщині двоє хлопців згвалтували 15-річну дівчину

На Борщівщині двоє хлопців згвалтували 15-річну дівчину
Повідомлення в райвідділ міліції від жительки одного із сіл Борщівського району надійшло 12 липня близько опівночі. Жінка повідомила, що двоє невідомих молодиків зґвалтували її 15-річну доньку.

За словами потерпілої, ввечері до неї на вулиці підійшов 17-річний хлопець, з яким вона була візуально знайома. Він взяв її за руку, повів до річки, де вчинив щодо неї фізичне насильство. Після  цього подзвонив до знайомого. За якийсь час товариш приїхав на автомобілі, і теж поглумився над дівчиною.

- Міліціонери розшукали підозрюваних у вчиненні злочину, - розповів т.в.о начальника Борщівського райвідділу Володимир Горб’як - Ними виявилися двоє молодиків 17-ти та 25-ти років, які проживають в одному селі. Як встановили правоохоронці, хлопці ніде не навчаються і не працюють, перебиваються тимчасовими сезонними підробітками. Ніхто із них раніше проблем із Закон не мав.

Підозрювані зізналися у тому, що мали статевий акт з неповнолітньою, проте, за їхніми словами, все відбувалося за добровільною згодою. Правдивість їх свідчень з’ясовують правоохоронці. Призначили першочергові слідчі дії та судово-медичні експертизи.

Відео дня

Підозрювані, згідно статті 208 КПК, затримані. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 ККУ (зґвалтування неповнолітньої).

На даний час до райвідділу міліції надійшли дві зустрічні  заяви від потерпілої та її матері, в яких  вони відмовляються від своїх попередніх показів. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події, повідомляє СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Треба паспорт в дівчини перевіряти, якщо немає 16 років то краще не зв'язуватися.
  • Anonymous

    та небудуть сидіти. замутят по условному чи з від термінуванням, залежно від грошей буде (:smile:)
  • Anonymous

    ШОСЬ Я НІЧО НЕ ПОНЯЛА....то подали заяву що згвалтували....то тепер відмовляються ....дурдом! але пацани і так попали....насілували чи не насілували але секс був а дівчина неповнолітня так що хлопці СИДІТИ БУДЕТЕ ПОЛЮБОМУ! стаття 156-обмеження або позбавлення волі сроком до 5 років!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up