На Чортківщині жінка забила палицею колишнього чоловіка на очах у 15-річної доньки

На Чортківщині жінка забила палицею колишнього чоловіка на очах у 15-річної доньки

Жінка била колишнього до тих пір, поки він не перестав подавати ознаки життя. Все це відбувалось на очах в 15-річної доньки.

У ніч з 26 на 27 липня на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки Чортківського району. Вона сказала, що її чоловіка побили на вулиці і він не подає ознак життя.

Швидка приїхала на місце події і констатувала смерть чоловіка. Ним виявився 38-річний уродженець Франківщини.

При огляді тіла судово-медичний експерт виявив понад 15 слідів від дерев’яної палки. Знаряддя вбивства лежало поруч, розламане навпіл.

Відео дня

Під час розслідування правоохоронці дізнались, що до смерті чоловіка причетна його колишня дружина. Вона злякалася відповідальності і збрехала поліції.

Жінка розповіла, що вони розлучилися місяць тому. У подружжя троє дітей – 10, 15 та 17 років. У ніч нещастя чоловік приїхав до них в гості. Він був дуже п'яний і почав вимагати у колишньої дружини гроші. Коли та відмовила, вдарив її кулаком в обличчя.

Жінка схопила двометрову палицю і вдарила нею кілька разів по потилиці колишнього. Він почав тікати, а коли впав, жінка наздогнала і продовжила бити. Припинила після того, як чоловік перестав подавати ознаки життя.

Сварка та бійка відбувалася на очах у 15-річної доньки. Приховати злочин жінці не вдалося.

Її затримали відповідно до статті 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою) і уже оголосили підозру відповідно до ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває слідство. Долю неповнолітніх дітей вирішуватимуть соціальні служби.

Нагадаємо, що на Теребовлянщині тесть встромив ножа у серце зятя. Суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на два роки.

 Читайте також:

Тесть встромив ножа у серце зятя і плакав: «Не вмирай, я того не хотів». Подробиці вбивства на Теребовлянщині

Затовк до смерті і викинув тіло на смітник, а кохана знала і мовчала. Що сказав суд?

7 років за ґратами проведе житель Підволочиського району, який побив двох сусідів до смерті

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (59)
  • Natalia Kaminska Zaam

    Правильно зробила!!!
  • Аня Яремко

    @...ь , до п'ятнадцяти . А мажорам три і то не сидять !
  • Volodymyr Neimeetznacheniia

    Стан афекту
  • Мар'яна Федосик

    Шкода не так дружини, як дітей, які можуть залишилися без матері. Увірвався терпець у бідолашної. Можна тільки уявити чого вона на терпілася з ним . Надіюся що суд прийме справедливе рішення.

keyboard_arrow_up