На фасадах будинків знову з'являється реклама наркотиків telegram

На фасадах будинків знову з'являється реклама наркотиків telegram
  • Послідовники наркоторговців, які продавали наркотики через telegram, уже півроку продовжують розписувати фасади будинків надписами "Telegram: canna_shop Ganja shop". 
  • У поліції кажуть, що це аферисти, які дурять охочих придбати наркотики - приймають замовлення, оплату і.."морозяться". 

Нагадаємо, шо наркоторговців, які продавали наркотики через telegram, накрили у лютому і незабаром судитимуть.

- Їхню справу скоро передадуть в суд, - кажуть в управлінні Нацполіції в Тернопільській області. - А щодо цих послідовників, то ми уже перевіряли їх. Ми хотіли зробити оперативні закупки наркотиків, щоб з’ясувати, хто вони такі. І в усіх випадках це були спроби шахрайства, щоб заволодіти грошима. 

Ця шахрайська схема, розрахована на те, що потерпілий не звертатиметься до правоохоронних органів, бо це людина, яка хоче купити наркотики. 

Відео дня

Як казали правоохоронці у квітні, така схема перестане працювати за кілька тижнів, коли наркозалежні особи зрозуміють, що їх дурять. Проте пройшло уже пів року, а надписів на фасад все більше і більше. Один з таких "свіжих" надписів можна побачити на фасаді філармонії навпроти "Чікен хату". 

Ще один такий надпис можна мобачити на фасаді будівлі на вул. Г. Сагайдачного. 

Правоохоронці кажуть, що не можуть порушити кримінальне провадження за фактом шахрайства, бо немає звернень осіб, яких ошукали, немає потерпілої сторони. 

Депутат міської ради Андрій Шкула вважає, що посприяти знищенню такого наркобізнесу у Тернополі може міська рада. Депутат написав звернення на ім'я міського голови. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Герасимчук Ростислав

    Думаю, що оперативно можна прикрити ту лавочку. Просто треба здійснити одну купівлю, от і все.

    Тарас reply Герасимчук Ростислав

    у 20 хвилин уже писали про це ще в квітні, тоді Богомол казав, що, коли люди зрозуміють, що їх намахують, то ця схема закриється

    Пройшло пів року

    тут Богомол розповідав, як вони робили закупки

    https://te.20minut.ua/Kryminal/duryat-lyudey-vzhe-navit-na-kupivli-narkotikiv-10601548.html

    Петро Гвоздіка reply Тарас

    Богомол що дурний щоб свою схему закривати? :)

    Тарас reply Герасимчук Ростислав

    Не думаю, що вдасться



    А щодо цих послідовників, то ми уже перевіряли їх. Ми хотіли зробити оперативні закупки наркотиків, щоб з’ясувати, хто вони такі. І в усіх випадках це були спроби шахрайства, щоб заволодіти грошима.  Ця шахрайська схема, розрахована на те, що потерпілий не звертатиметься до правоохоронних органів, бо це людина, яка хоче купити наркотики.

    Правоохоронці кажуть, що не можуть порушити кримінальне провадження за фактом шахрайства, бо немає звернень осіб, яких ошукали, немає потерпілої сторони.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Kryminal/na-fasadah-budinkiv-znovu-zyavlyaetsya-reklama-narkotikiv-telegram-10638430.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up