На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату

На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату

Військова контррозвідка та Нацполіція затримали військовослужбовця Тернопільського ОМТЦК СП.

Керівництво обласного та об’єднаного міського ТЦК СП підтверджує, що 17 березня цього року за результатами спільно роботи військової контррозвідки та Національної поліції був затриманий за правопорушення корупційної спрямованості військовослужбовець Тернопільського ОМТЦК СП.

Про це повідомили на сторінці Тернопільського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Тривають першочергові слідчі дії.

Відео дня

— Керівництво та особовий склад Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує вчинок військовослужбовця і всебічно сприятиме проведенню слідства, — йдеться у повідомленні. — Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних.

У військкоматі з метою запобігання виникнення таких випадків просять громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів.

І застерігають громадян, що за пропозицію чи обіцянку службовим особам ТЦК щодо надання неправомірної вигоди передбачено кримінальну відповідальність згідно чинного законодавству України.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як заявити про факти корупційних або пов’язаних з корупцією порушень у ТЦК та СП чи інших органах Міноборони України.

 

Читайте також:

Як повідомити про корупцію в військкоматі чи інших органах Міноборони

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • PM

    Шакалам из ТЦК за каждую голову, пойманную ими на улице, и в любом заведении, торговом центре, на рынке, янки через своих марионеток выдают премию в размере 120 долл.
  • Олег Селецкий

    ....ну.....можливо на дрони збирав........
  • Анатолій Пасічний

    На мінні поля цього козла
  • Svetlana nezbrycka

    З 2013 року  там панувала і до сьогодні панує корупція і зухвальство.

keyboard_arrow_up