Як повідомити про корупцію в військкоматі чи інших органах Міноборони

Як повідомити про корупцію в військкоматі чи інших органах Міноборони

В Тернопільському обласному ТЦК повідомили, як заявити про факти корупційних або пов’язаних з корупцією порушень у ТЦК та СП чи інших органах Міноборони України та нагадали про відповідальність за провокацію хабаря.

Повідомити про факти корупційних або пов’язаних з корупцією порушень у ТЦК та СП чи інших органах Міністерства оборони України можна кількома способами, повідомили в Тернопільському обласному ТЦК СП:

  • Зателефонувати на спеціальну телефонну лінію Міністерства оборони (+38 044 271 39 86).
  • Написавши на електронну пошту Управління з питань запобігання та виявлення корупції Міноборони ([email protected]).
  • Зайти на офіційний веб-сайт відомства https://www.mil.gov.ua, і знайти рубрику «Не будь байдужим – повідом про корупцію».
  • Надіславши листа поштою з поміткою «Про корупцію». Адреса: проспект Повітряних сил, 6, Київ-168, 03168 або скринька «Для кореспонденції» на бюро перепусток Міністерства оборони України.
  • На особистому прийомі громадян начальником Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції МОУ й керівним складом оборонного відомства, інформацію про який розміщено на офіційному веб-сайті міністерства в розділі «Прийом громадян керівним складом Збройних Сил України», у рубриці «Контакти». Такий прийом проводиться щосереди з 10 до 13 години. Запис за телефоном (044) 454-44-21.

— Однак необхідно пам’ятати, що не варто самому провокувати військовослужбовців чи державних службовців до отримання хабаря. За такі дії в Україні передбачена кримінальна відповідальність, — йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Відео дня

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що тернопільські слідчі скерували до суду справу щодо колишнього працівника ТЦК. Він допомагав чоловікам за гроші відтермінувати їх призов на службу до лав ЗСУ.

 

 

Читайте також:

Колишній працівник районного ТЦК відповідатиме в суді за хабарі від ухилянтів — поліція

У Тернополі працівника міського ТЦК викрили на хабарі

Працівника ТЦК підозрюють в отриманні хабаря

На Тернопільщині працівник військкомату та його спільники виготовляли фальшиві документи для ухилянтів (ОНОВЛЕНЕ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Михайло Михайлович

    Покажіть хоть одного тцкакашника якого посадили??тоби бика конченого,що товк людей знову повернули в тцк калічити людей
  • Васілій Трач

    😄
  • Василь Хрущ

    Один цікавий факт про Тернопільський обласний ТЦК, якщо в них на фб сторінці написати відвертий справедливий гнівний коментар про їхню роботу, то вони зразу блокують. Таке враження що для Тернопільського обласного ТЦК громадяни України це ворожі ДРГ

keyboard_arrow_up