На Кременеччині дві школярки кинули посеред дороги вкрадений скутер

На Кременеччині дві школярки кинули посеред дороги вкрадений скутер

14-річна школярка не вперше брала скутер без дозволу.

До незаконного заволодіння скутером виявилися причетними двоє дівчат-підлітків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Подія трапилася у Почаєві на Кременеччині. Подружжя пенсіонерів виявили відсутність двоколісного транспортного засобу і заявили про це у поліцію. Правоохоронці швидко встановили причетних до незаконного заволодіння осіб.

З’ясувалося, покататися на чужому двоколіснику захотіла неповнолітня 14-річна школярка, котра мешкає по сусідству з потерпілими і неодноразово допомагала пенсіонерам по господарству. Можливо, господарі були б не проти, однак школярка зробила це без дозволу, і, як зізналася, не вперше.

Відео дня

Неповнолітня покликала покататися на рік молодшу подругу, і коли дівчата виїхали на дорогу — побачили патрульну машину, злякалися, покинули скутер і втекли.

Транспортний засіб поліцейські повернули власникам. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що тернополянин прокрадався в незачинені домівки і крав речі у господарів.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Igor Synyczka

    Доброго дня панове з "Новини Тернополя на 20 хвилин". Хочу вам зауважити, що "кинули посеред дороги вкрадений скутер" це вислів не україською мовою. Це прямий переклад з російської "бросили посреди дороги....". Українською правильно казати "ПОкинули посеред дороги вкрадений скутер", або "залишили......". Попросіть вашого редактора слідкувати за тим що він відправляє на сторінки у суспільні мережі. Ви ж українці з файного міста Тернопіль і не гоже послуговуватись русизмами. Бажаю натхнення та творчих гараздів.

keyboard_arrow_up