На Малашівському сміттєзвалищі знайшли тіло новонародженої дівчинки (ОНОВЛЕНО)

На Малашівському сміттєзвалищі знайшли тіло новонародженої дівчинки (ОНОВЛЕНО)

Тіло новонародженої дівчинки знайшли у четвер, 31 серпня, близько 12.00 на Малашівському сміттєзвалищі. Проведений розтин тіла не дав можливості встановити причину смерті через гнилісні зміни. Призначили додаткову судово-медичну експертизу.   

 

Вчора близько тринадцятої години до Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Ігровиця. Чоловік, сортуючи щойно привезене сміття, виявив у ньому труп новонародженої дитини. На місце події вихали слідчо-оперативні групи Головного управління поліції та місцевого відділення. Під час поверхневого огляду  тіла видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Нерівні краї обірваної пуповини свідчили, що дівчинку народжували не в медичному закладі.

За оперативними даними, відходи, у яких було знайдено мертве немовля, привезені з Тернополя. 

Наразі поліцейські вживають оперативних заходів з метою встановлення  жінки, що народила дитину. Кримінальне провадження розпочато за статтею 117 КК - умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини.

Відео дня

Поліцейські звертаються до всіх, хто може допомогти у розкритті  даного злочину, телефонувати у Тернополі (0352) 27-12-34, 27-12-58, 0674716623 або 102.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Olvol

    То ви просто не тримали тварин. Все вони роблять. І малят з'їдають, і затоптують ногами випадково, і яйця розкльовують...
  • petpo

    звірі!

    Piter Savka reply petpo

    звірі такого не роблять. То гірше як скот
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Великодні ярмарки в Тернополі: що та за скільки продають. Перевірили журналісти «20 хвилин»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up