На одержанні хабаря затримали начальника відділу поліції на Тернопільщині

На одержанні хабаря затримали начальника відділу поліції на Тернопільщині

Посадовець вимагав і отримав 10 000 грн неправомірної вигоди від підприємця.

На одержанні 10 000 грн неправомірної вигоди викрито начальника відділу поліції на Тернопільщині. 

Про це повідомляє прокуратура Тернопільської області.

Під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської обласної прокуратури викрито начальника одного з територіальних відділів поліції ГУНП в Тернопільській області під час отримання ним 10 000 грн хабаря від місцевого підприємця за безперешкодне здійснення господарської діяльності( ч. 3 ст. 368 КК України).

Відео дня

За матеріалами слідства, начальник відділу поліції вимагав і отримав неправомірну вигоду за перевезення підприємцем деревини без документів. Під час одержання коштів його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вимаганні і отриманні неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу і відсторонення його від займаної посади.

Злочин викрито спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про скандал в Тернопільській податковій. Заступника начальника установи, який очолював комісію регіонального рівня з відшкодування ПДВ та віднесення суб`єктів господарювання, Сергія Бабія затримали з хабарем 5 тис. доларів США

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (111)
  • Papa Rimskiy

    Це мусор по фамілії Колодій, Богомола давно пора звільнити і на фронт, кришує він тоже
  • Lyuba Dobosh

    А чому “на Тернопільщині” і от і все?  Де саме? Прізвище, Ім‘я? Фото морди , щоб бачили всі як”наша поліція нас береже “.  Бояться того ж “ посадовця” чи тих з ким він поділився ??

    Papa Rimskiy reply Lyuba Dobosh

    Вона береже хто платить, остальных тільки карає і справи відкриває за пачку трусів і т. д., вуйків люблять на жигулях зупиняти, штраф виписати)))

    myvova83 reply Lyuba Dobosh

    Фото морди буде бідного хлопа якого скрутять щоб на передову закинути, а тут поважний корупціонер, через місяць на підвищення в посаді.
  • марія дідюк

    А фамілія начальника де? А може це фейк, якщо без фамілії?
  • Михайло Піговський

    Так тримати, а зараз потрібно поліції зайнятися  злочинним угрупуванням яке функціонує в підгороднянській сільській раді і особливо головою.

keyboard_arrow_up