На Теребовлянщині жінка хотіла покращити зір і віддала аферистам 50 тисяч гривень

На Теребовлянщині жінка хотіла покращити зір і віддала аферистам 50 тисяч гривень
  • У шахрайську пастку потрапила пенсіонерка з Теребовлянського району.
  • Жінка хотіла покращити свій зір, а натомість втратила майже 50 тисяч гривень.

Як розповіла потерпіла, по радіо вона почула рекламу одного лікарського засобу, який допомагає відновити зір. Жінка зв’язалася з продавцями і вони запевнили її у ефективності дороговартісного  препарату. За ліки перерахувала майже 25 тисяч гривень. Пройшовши курс лікування, пенсіонерка змін не побачила та звернулася до продавців.

Вони пообіцяли їй повернути гроші. Проте для цього їй потрібно було оформити у них медстраховку, сплативши 25 тисяч гривень, мовляв такі правила. Потерпіла перекинула вказану суму на рахунок зловмисників, а компенсації за лікування так і  не дочекалася. За допомогою звернулася до працівників районного відділу поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 ККУ – шахрайство. Поліцейські встановлюють фірму через яку потерпіла замовляла ліки та на чий рахунок перекидала кошти.

Відео дня

Поліцейські радять краянам бути пильними та не довіряти сумнівній рекламі лікарських засобів, які пропонують «диво-препарати». Не купуйте ліки на сумнівних сайтах, які не належать аптекам.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up