На Тернопільщині автокрадія затримали по гарячих слідах

На Тернопільщині автокрадія затримали по гарячих слідах
  • «Невідомий злодій вкрав гроші з гаманця та намагається втекти» - саме таке повідомлення отримали працівники поліції від мешканки селища Мельниця-Подільська на Борщівщині.
  • Працівники групи реагування патрульної поліції спрацювали оперативно: зловмиснику  не вдалося уникнути відповідальності. 

Злодій викрав гроші з автомобіля. Власниця припаркувала авто поблизу  навчального закладу. Жінка відлучилася лише на декілька хвилин, аби віддати доньці в школі канцелярське приладдя, однак крадію часу вистачило. Він зумів відчинити автівку та витягти з гаманця двісті євро та 2500 гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Утекти непоміченим він не встиг – потерпіла помітила підозрілого чоловіка біля машини, а коли сіла в салон, одразу зрозуміла, що пропали гроші. Вона кинулася наздоганяти крадія, однак той сів у авто та втік.

Тоді борщівчанка зателефонувала поліцейським. Краянка зуміла запам’ятати марку і колір авто, на якому втік зловмисник. Транспортний засіб розшукали та зупинили працівники сектору реагування патрульної поліції  Борщівського відділення поліції.

Відео дня

Особу правопорушника встановлено. Ним виявився раніше судимий мешканець Чернівеччини. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження. Поліцейські перевіряють підозрюваного на скоєння аналогічних злочинів. Тривають слідчі дії.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up