На Тернопільщині батько убив річного сина та, прив'язавши до тіла камінь, кинув до криниці

На Тернопільщині батько убив річного сина та, прив'язавши до тіла камінь, кинув до криниці
Батька та його сина Андрійка, якому виповнилося рік і три місяці, шукали правоохоронці та мешканці кількох сусідніх сіл майже добу. Чоловік зник із немовлям після сімейної сварки.
Міліціонери контролювали всі місця, де 22-річний Юрій міг з'явитися. Вранці чоловіка вдалося затримати, але дитини з ним не було. Батько вже встиг її “поховати”. Ця трагедія трапилася нещодавно в одному із сіл Підволочиського району. Копав буряк, пив і бив – Сім’єю тих людей, чиї імена сьогодні на вустах, важко назвати. Малят народилося четверо, та жодному з них належного виховання не дали, – розповіли у центрі громадських зв'язків обласної міліції. – Трьох малюків усиновили чужі люди, а остання дитина за можливість бути в сім’ї поплатилася життям. Того дня чоловік допомагав сусідам копати буряки. Після роботи, звісно, добре “посиділи”. Коли повернувся додому п'яний, з кулаками накинувся на дружину. Та, рятуючись, вибігла з хати і подалася до сусіднього села – там жила мати співмешканця. Малого Андрійка жінка залишила в хаті. – У родині часто бували скандали, – розповіли “RIA плюс” сусіди. – Там часто випивали, сварилися. Бійки також не були рідкістю. Жили з городу, ніде не працювали. Хіба чоловік часом допомагав сусідам. Люди розраховувалися з ними здебільшого продуктами. Близько 20.00 п’яний чоловік з дитиною на руках з’явився на порозі в сусідки. Та, побоюючись його, спровадила з обійстя. Проте жінці видалося, що дитина була нежива. Та пані одразу подзвонила до сільради, вони – до міліції. Слідчо-оперативна група виїхала в село Фащівку, але чоловіка відразу знайти не вдалося. “Прочесали” кожен метр - Віддалене від райцентру село, в якому сталося нещастя, розташоване на межі двох областей і трьох районів, – каже начальник Підволочиського райвідділу міліції Анатолій Сівчук. – “Прочісувати” довелося берег Збруча, навколишні сіножаті, адже в голову п’яному чоловікові могло збрести що завгодно. Частина особового складу разом з людьми, які допомагали нам у пошуках, оглядала місцевість, решта – залишилися стежити за місцями, де він міг з’явитися. Допомагали у пошуках місцевим міліціонерам оперативники з облуправління карного розшуку. Кинув голівкою до підлоги Вранці наступного дня чоловіка затримали оперативники. Немовляти не було. Коли запитали: “Де хлопчик?”, почули: “У криниці”. Поряд із сільською фермою стоять напівзруйновані закинуті будинки. У кринці одного із подвір'їв і знайшли тіло Андрійка. Судмедекспертиза встановила, що смерть малюка настала внаслідок численних травм голови, проломів черепа. - Дитину вбив майже одразу після втечі співмешканки, бо хлопчик сильно плакав і кликав маму, – свідчив затриманий. Чоловік пояснив, що намагався втихомирити малюка, але потім двічі кинув на підлогу. Не тямлячи, що робить, з мертвим хлопчиком пішов до сусідки. Звідти – ховати сліди злочину. Прив’язавши до тіла сина каменюку та помолившись, кинув його у криницю. Правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 115 (2) Кримінального кодексу – умисне вбивство малолітньої дитини.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    в селі люди не мають роботи тому мозги і їдуть
  • Anonymous

    Мама малюка це недороблене створіння! залишити дитинку з таким виродком, її теж у в"язницю а "батька" на палю!
  • Anonymous

    тато бидло однозначно.посадити на 150 років с*ку і дати піздюлєй

    Anonymous reply Anonymous

    вам всім тріндец

    Anonymous reply Anonymous

    не прикольно

    Anonymous reply Anonymous

    Це все робить алкоголь!!
  • Anonymous

    Жахіття.... Я в шоці від жінки, чому вона не забрала з собою маля....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up