На Тернопільщині на подвір'ї вбили ножем чоловіка

На Тернопільщині на подвір'ї вбили ножем чоловіка

Кременецька прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого місцевого жителя, що повторно вчинив вбивство та крадіжку.

Мешканець Кременця маючи не зняту та не погашену судимість за вчинення умисного вбивства в кінці липня 2018 року, на власному подвір'ї вбив ножем чоловіка з мотиву помсти. Злочин він скоїв, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, зловмисник викрав із сумки вбитого грошові кошти, якими згодом розпорядився на власний розсуд.

Довідково: Санкцією статті інкримінованого злочину КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анжела Алексеева

    Лишь объединённая Медведчуком оппозиция сможет  одолеть коррупцию,  крышуемую  блоком Порошенко

    Oleg QQQ reply Анжела Алексеева

    delete that shit
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up