На Тернопільщині пенсіонерка регулярно обкрадала магазин. Виносила за раз чималу кількість товару

На Тернопільщині пенсіонерка регулярно обкрадала магазин. Виносила  за раз чималу кількість товару

Протягом тривалого періоду 60-річна лиходійка майже десять разів спромоглася вчинити  протиправне, пронісши повз касу  чималу кількість товару. Сума збитків наразі встановлюється. 

Співробітники карного розшуку Чортківщини встановили особу зловмисниці, причетної до крадіжок з торгового закладу, що в райцентрі.  

Як з'ясувалось, до співробітників поліції звернулася керуюча торговим закладом та повідомила, що з магазину зникає товар, за який ніхто не оплачує. Розшуківці, переглянувши відео з камер спостереження, встановили, що крадіжки – справа рук однієї жінки. Як виявилося, це жителька села Горішня Вигнанка, 1960 року народження.

Зловмисниця заходила в магазин кожного разу в обідню пору, коли одні продавці змінювали інших. Користаючись тим, що в торговому залі багато відвідувачів, а персонал не встигав за усіма стежити, жінка виносила то в сумці, то під одягом товар десятками одиниць. Приміром, за один раз поцупила двадцять пар жіночих шкарпеток, спідню білизну, електощипці, іншого разу набрала уже тридцять пар шкарпеток, чотири пари жіночого взуття та парасолю.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 2 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Довідка:  Стаття 185. Крадіжка передбачає:

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (216)
  • Людмила Гаврилюк

    Чотири пари взуття за раз)) або вона чарівниця, або персонал сліпий 😂😂😂
  • Віра Богданенко

    А з цими пенсіями що купиш.безвихід спонукає людей до таких поступків.а от що спонукало мільлінера порошенка вкрасти у бідних українців.і збагатитися у 82 рази.в дкржаві де люди по мусорках лазять о це питтання.але саме не спаведливо.що цей злодій у деяких ще в пошані.
  • Valentina Mukucey

    Брехня! Як можна вкрасти 4 пари! взуття за раз?!Самі крадуть,а на нещасну спишуть.
  • Назар Іванишин

    Фе.  І не тільки злодійці, а й усім, хто оправдовує такі злочини
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up