На Тернопільщині судитимуть спритників, які підробляли елітну горілку та коньяк

На Тернопільщині судитимуть спритників, які підробляли елітну горілку та коньяк
  • Організована злочинна група у складі трьох осіб виготовляла алкогольні напої у підпільному цеху.
  • Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно них.

За версією слідства, зловмисники з травня 2019 року по лютий 2020 року виробляли та реалізовували у регіоні підроблений алкоголь під виглядом горілки та коньяку різних марок, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Під час обшуків правоохоронцями вилучено більше 2 тис л водно-спиртової суміші, яку видавали за елітний алкоголь відомих брендів.

Досудовим розслідуванням задокументовано 31 факт транспортування з метою збуту та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Відео дня

Розслідування за ч.2,3 ст.28, ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів у складі організованої групи).

Нагадаємо, 22 травня пресслужба обласної прокуратури повідомляла про те, що засуджено ще одну групу осіб, що у підпільному цеху поблизу м.Тернополя, виготовляли алкогольні напої.

Прокуратурою Тернопільської області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні щодо організованої групи в складі трьох осіб, які незаконно виготовляли алкоголь.
Прокурором доведено у суді, що впродовж 2019 року у підпільному цеху в с.Буцнів, 3 мешканців Тернопільського району виготовляли, зберігали та збували фальсифікат жителям Тернопільської та Хмельницької областей.

За результатами проведених обшуків в межах кримінального провадження правоохоронцями вилучено 1127 л водно-спиртової суміші, 453 л спирту етилового ретифікованого та 6699 підроблених марок акцизного податку. Незаконно вироблені товари, знаряддя виробництва та сировина для їх виготовлення конфісковано та знищено.

За результатом судового розгляду винним особам призначено покарання, передбачене ст.199, ст.204 КК України.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Непрілий

    Як сувенір тримаю    АЗНАУРі  за  40 гр  дружина  купила  Внизу у пляшці на пів см осад коричневий......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up